ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2016: Μπείτε και δείτε τις βαθμολογίες στα ειδικά μαθήματα

Η κατάθεση των Μηχανογραφικών Δελτίων θα πρέπει να έχει γίνει μέχρι και την Παρασκευή 8 Ιουλίου

​Λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι, ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων των υποψηφίων στα ειδικά μαθήματα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν από την ιστοσελίδα του υπουργείου και πιο συγκεκριμένα, στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://results.it.minedu.gov.gr.

Tην ίδια ώρα, από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνονται στατιστικά στοιχεία επί του συνολικού αριθμού των μορίων που συγκέντρωσαν οι συμμετέχοντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις υποψήφιοι για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Αναλυτικότερα:

Στατιστικά κλίμακας μορίων – ΓΕΛ 2016 (νέο σύστημα) Copy_of_Στατιστικά_Κλίμακας_Μορίων_ΓΕΛ2016.xlsCopy_of_Στατιστικά_Κλίμακας_Μορίων_ΓΕΛ2016.xls

Στατιστικά κλίμακας μορίων – ΕΠΑΛ 2016 (νέο σύστημα) Copy_of_Στατιστικά_Κλίμακας_Μορίων_ΕΠΑΛ2016.xlsCopy_of_Στατιστικά_Κλίμακας_Μορίων_ΕΠΑΛ2016.xls

Επίσης αποδίδεται η κλιμάκωση του Γενικού Βαθμού Πρόσβασης υποψήφιων με το παλαιό σύστημα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Γενικού Λυκείου Copy_of_ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ_ΠΡΟΣΒΑΣΕΩΝ_-ΑΝΑ_ΜΟΝ__ΒΑΘΜ_-2016.xlsCopy_of_ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ_ΠΡΟΣΒΑΣΕΩΝ_-ΑΝΑ_ΜΟΝ__ΒΑΘΜ_-2016.xls

Εν τω μεταξύ η κατάθεση των Μηχανογραφικών Δελτίων θα πρέπει να έχει γίνει μέχρι και την Παρασκευή 8 Ιουλίου, ενώ οι βάσεις 2016 αναμένονται να ανακοινωθούν στο τέλος Αυγούστου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top