Στον ανακριτή το μέντιουμ των επωνύμων-Ζητούσε σπέρμα για να βρει την απιστία

Απολογούνται και άλλες 4 γυναίκες με τις οποίες συνεργαζόταν

Στον ανακριτή το μέντιουμ των επωνύμων-Ζητούσε σπέρμα για να βρει την απιστία

​Στον 7ο τακτικό ανακριτή για να απολογηθούν οδηγήθηκαν οι πέντε κατηγορούμενες που παρίσταναν τα μέντιουμ, αποσπώντας μεγάλα χρηματικά ποσά από ανυποψίαστους διάσημους και μη, πελάτες.

Οι 5 γυναίκες θα λογοδοτήσουν για τους εκβιασμούς και τα μεγάλα χρηματικά ποσά που απέσπασαν από τα θύματά τους ! Ειδικότερα έβγαλαν 52.000 ευρώ από μια γυναίκα και 20.000 ευρώ από μια άλλη.

Πώς δρούσαν

Αρχικά έλεγαν στο υποψήφιο θύμ�� τους τα χαρτιά ή διάβαζαν το φλυτζάνι. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας αποσπούσαν χρήσιμες πληροφορίες για την οικογενειακή κατάσταση του θύματός τους, που είχε φτάσει στο κατώφλι τους με κάποιο προσωπικό ή οικογενειακό πρόβλημα. Μόλις μάθαιναν σε ποιον είχε αδυναμία, τότε σύμφωνα με τους αστυνομικούς, άρχιζε και ο εκβιασμός.

Μάλιστα στη γυναίκα που αποκάλυψε τη δράση του μέντιουμ της είχε πει ότι αν δεν της δώσει χρήματα θα πεθάνει ο γιος της και ο εγγονός της ενώ η κόρη της θα πάθαινε σκλήρυνση κατά πλάκας.

Οι αδίστακτες γυναίκες είχαν παρουσία στο διαδίκτυο, αφού χρησιμοποιούσαν ως δόλωμα επωνύμους με τους οποίους είχαν φωτογραφηθεί, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες τα... ξόρκια που έκανε το μέντιουμ ήταν ανατριχιαστικά, καθώς ζητούσε από τους πελάτες της να της πάνε από γενετικό υλικό μέχρι και χώμα από νεκροταφείο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χειροπέδες σε ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ μέντιουμ-Τηλεπερσόνες, ηθοποιοί και τραγουδιστές στο πελατολόγιό της

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ αποκαλύψεις για το μέντιουμ των διάσημων:Ζητούσε σπέρμα για να βρει την απιστία

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top