Καίγεται ο παράδεισος της Χαλκιδικής-Στις φλόγες αποθήκες και προκάτ σπιτάκια του Πόρτο Καρράς

Φωτογραφίες και ΒΙΝΤΕΟ από την πύρινη κόλαση στον Νέο Μαρμαρά

​Έναν εφιάλτη ζουν οι κάτοικοι και οι τουρίστες του Νέου Μαρμαρά Χαλκιδικής. Ο «παράδεισος» της Βόρειας Ελλάδας καίγεται από το μεσημέρι του Σαββάτου, σκορπώντας φόβο και ανησυχία στους παραθεριστές και τους πολίτες της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr, αλλά και της ιστοσελίδας seleo.gr, η φωτιά που ξέσπασε γύρω στις 14:00 το μεσημέρι του Σαββάτου έκαψε δύο αποθήκες του Πόρτο Καρράς και κατέστρεψε επίσης προκάτ σπιτάκια που προορίζονται για τους εργαζομένους του ξενοδοχείου.

Η φωτιά φαίνεται να ξέσπασε αρχικά σε δάσος πίσω από το σούπερ μάρκετ γνωστής αλυσίδας που υπάρχει στην περιοχή και κινείται ανεξέλεγκτη προς το Πόρτο Καρράς, λόγω και των ισχυρών ανέμων εντάσεως έως έξι μποφόρ που πνέουν στην περιοχή.

marmaras_fotia_2.jpg

marmaras_fotia_4.jpg

Στο σημείο επιχειρούν δυνάμεις της Πυροσβεστικής με 65 πυροσβέστες με 25 οχήματα,26 άτομα πεζοπόρο, αλλά και εθελοντές όπως η Ομάδα Πυροπροστασίας Εθελοντών Χαλκιδικής που εδρεύει στον Όρμο Παναγίας στη Σιθωνία Χαλκιδικής.

Μάχη με τις φλόγες, δίνουν και δύο καναντέρ, που κάνουν ότι μπορούν παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, ενώ στην προσπάθεια συμβάλουν και οι κάτοικοι του Νέου Μαρ��αρά με ότι μέσα έχουν στην διάθεση τους.

16775796.jpg

Πόρτο Καρράς

BINTEO thestival

ΦΩΤΟ photocosmos.gr

Δείτε επίσης:

Ώρες αγωνίας στο Πόρτο Καρράς στη Χαλκιδική: Μεγάλη φωτιά μια ανάσα από το ξενοδοχείο Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top