Η Σίσσυ Παυλοπούλου, σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας επισκέφθηκε τα παιδιά της «Ελπίδας»

ΔΕΙΤΕ το βίντεο

​H κυρία Σίσσυ Παυλοπούλου, η σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας, επισκέφθηκε την Ογκολογική Μονάδα Παίδων. Εκεί την υποδέχθηκε η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη η οποία την ευχαρίστησε για τη στήριξη και τη συμπαράστασή της, στα παιδιά της Ελπίδας.

Η κυρία Παυλοπούλου γνωρίζοντας το έργο του συλλόγου Ελπίδα, θέλησε να επισκεφθεί την Ογκολογική Μονάδα Παίδων, στηρίζοντας έμπρακτα την προσφορά και τη δράση του συλλόγου στα παιδιά που δίνουν μάχη με τον καρκίνο.

Η πρόεδρος του Συλλόγου κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη ευχαρίστησε τ��ν κυρία Παυλοπούλου και μίλησε για τη βαθιά της ευαισθησία, την πολύτιμη στήριξή της και τη σεμνότητα που τη διαπνέει.

«Η επίσκεψή σας αποτελεί ένα ξεχωριστό γεγονός για ολόκληρη την οικογένεια της «ΕΛΠΙΔΑΣ» και ανεκτίμητη συμπαράσταση ��ια τα παιδιά που νοσηλεύονται εδώ με τις οικογένειές τους. Με συγκινεί βαθιά το γεγονός πως η ίδια υπήρξατε σπουδαία δικηγόρος, αλλά αφιερώσατε τη ζωή σας στην όμορφη οικογένειά σας ως μια υπέροχη μητέρα και μία διακριτική σύντροφος στο πλευρό του συζύγου σας» δήλωσε η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

«Τόσα χρόνια η επιτυχία αυτού του Ογκολογικού Παιδιατρικού νοσοκομείου και τα παιδιά που έχουν γίνει καλά και συνεχίζουν τη ζωή τους είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές και η μεγαλύτερη έμπνευση για να συνεχίσουμε περισσότεροι άνθρωποι να βοηθάμε» είπε χαρακτηριστικά η κυρία Σίσσυ Παυλοπούλου.

Η επίσκεψη της κυρίας Παυλοπούλου δεν είχε τυπικό χαρακτήρα αλλά φανέρωσε ειλικρινές ενδιαφέρον. Συνάντησε γιατρούς, νοσηλευτές και δασκάλους των μικρών ασθενών, ζήτησε να ενημερωθεί για όλες τις πτυχές της καθημερινότητας του νοσοκομείου, για τις ανάγκες του και για το πώς θα μπορούσε η ίδια να βοηθήσει.

Περιηγήθηκε στους χώρους του νοσοκομείου, σε θαλάμους, σχολικές αίθουσες, παιδότοπους και σε δωμάτια παιδιών όπου τους μοίρασε δώρα. Αφιέρωσε πολύ χρόνο μαζί τους για να τους συμπαρασταθεί στον δύσκολο αγώνα τους.

Σε ένδειξη ευγνωμοσύνης ο Σύλλογος ΕΛΠΙΔΑ απένειμε τιμητική πλακέτα στην κυρία Παυλοπούλου και την ανακήρυξε επίτιμο μέλος του.

Η κυρία Βαρδινογιάννη ευχαρίστησε την κυρία Παυλοπούλου για τη συμπαράσταση, τόσο της ίδιας όσο και του Προέδρου της Δημοκρατίας, κυρίου Προκόπη Παυλόπουλου, στα παιδιά που νοσηλεύονται αλλά και στους γονείς τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top