ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ στη Μόρια για τους μετανάστες! Κτηνοτρόφος πέταξε κεφάλι αρνιού στο δήμαρχο- ΒΙΝΤΕΟ

«Σκλαβωμένη Μόρια»- «Κοινότητα Πακιστάν – Αφγανιστάν» ήταν μερικές από τις εκφράσεις των κατοίκων

​Με άγριες διαθέσεις υποδέχθηκαν οι κάτοικοι της Μόριας το Δήμαρχο Λέσβου, Σπύρο Γαληνό, στη συνέλευση που έκαναν στο χωριό τους, σχετικά με την τραγική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, εξαιτίας των μεταναστών που βρίσκονται στο Κέντρο Κράτησης και την παραβατικότητα που έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις.

Φράσεις όπως «Σκλαβωμένη Μόρια», «Κοινότητα Πακιστάν – Αφγανιστάν», «Κινδυνεύουν οι ζωές μας» και άλλες βαριές κουβέντες βγήκαν από τα σπλάχνα των οργισμένων κατοίκων της Μόριας, ενώ σε πολλές περιπτώσεις, απευθυνόμενοι στο δήμαρχο, του έλεγαν να σηκωθεί και να φύγει.

Χαρακτηριστική ήταν η αγανάκτηση ενός κτηνοτρόφου της περιοχής, από τον οποίο οι μετανάστες κλέβουν καθημερινά τα ζώα, ενώ αυτός κάνει βάρδιες με την καραμπίνα του, για να προστατέψει την περιουσία του.

Ο 83χρονος κτηνοτρόφος πέταξε μπροστά στο Δήμαρχο, ένα κεφάλι από αρνί, λέγοντάς του να το πάρει να το μαγειρέψει για να φάει, ενώ την ίδια ώρα αγανακτισμένος χτυπούσε τα χέρια του πάνω στο τραπέζι.
Όπως σας έχoυμε ήδη ενημερώσει, στο Κέντρο Κράτησης της Μόριας βρίσκονται μετα��άστες, οι περισσότεροι από τους οποίους έχουν αφεθεί ελεύθεροι λόγω της παρέλευσης του ορίου των 25 ημερών, με αποτέλεσμα αφού δεν έχουν χρήματα, να κλέβουν, να προβαίνουν σε βανδαλισμούς και να μπουκάρουν μέρα μεσημέρι μέσα στα σπίτια των κατοίκων της περιοχής.
Ο Δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός θα πρέπει να έζησε την πιο εφιαλτική ημέρα της ζωής του, αφού οι κάτοικοι της Μόριας, του έκαναν σφοδρή λεκτική επίθεση με ακατονόμαστες βρισιές, τον προπηλάκισαν και λίγο έλειψε να χειροδικήσουν εναντίον του. Οι Μοριανοί τον θεωρούν υπεύθυνο για την κατάσταση που έχει περιέλθει το χωριό τους, αφού όπως έλεγαν αυτός είναι μόνο για να παίρνει βραβεία και τους έχει αφήσει στο έλεος του Θεού.
Από τη μεριά του, ο δήμαρχος Λέσβου δήλωσε αναρμόδιος, λέγοντας παράλληλα ότι κι αν αυτός βρισκόταν στη θέση των μεταναστών, θα έκλεβε μία κότα, για να ζήσει την οικογένειά του.
Το μένος του συγκεντρωμένου πλήθους γνώρισε και ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Πάλλης, τον οποίο κατηγόρησαν ότι δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα για την κατάσταση αυτή.
Δείτε το βίντεο

πηγή: lesvosnews

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top