Ωραιόκαστρο: Ο κακός ΧΑΜΟΣ στο δημοτικό συμβούλιο- Σε ποιόν πέταξαν νερό; ΒΙΝΤΕΟ

Απολυμένοι κινήθηκαν κατά του δημάρχου!

Ωραιόκαστρο: Ο κακός ΧΑΜΟΣ στο δημοτικό συμβούλιο- Σε ποιόν πέταξαν νερό; ΒΙΝΤΕΟ

​Ένα βήμα πριν μετατρέψουν το δημοτικό συμβούλιο σε ρινγκ έφτασαν οι απολυμένοι συμβασιούχοι της καθαριότητας του δήμου Ωραιοκάστρου, οι οποίοι βρέθηκαν ξαφνικά αντιμέτωποι με την ανεργία, χωρίς μάλιστα να έχουν πάρει ούτε ευρώ για τα δεδουλευμένα τριών μηνών.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν μετά την «τοποθέτηση» του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, στον οποίο μάλιστα ένας εξοργισμένος συμβασιούχος πέταξε νερό στο πρόσωπο!

Η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου όταν οι απολυμένοι συμβασιούχοι της καθαριότητας κινήθηκαν κατά του δημάρχου Α. Γαβότση. Επικράτησε κλίμα σύγκρουσης και τα χειρότερα αποφεύχθηκαν με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

Υπενθυμίζεται ότι οι 53 απολυμένοι συμβασιούχοι της καθαριότητας προσλήφθηκαν κανονικά (με διαδικασία ΑΣΕΠ) στην εκπνοή του περασμένου έτους και τρεις μήνες μετά ο δήμος προχώρησε στις καταγγελίες των συμβάσεων τους πριν αυτές λήξουν. Στην αρχή του δημοτικού συμβουλίου -που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ- η διοίκηση απέρριψε την πρόταση που είχε καταθέσει σύσσωμη η αντιπολίτευση για αναμόρφωση προϋπολογισμού, με σκοπό να βρεθούν χρήματα για να πληρωθούν οι απολυμένοι συμβασιούχοι.

Σημαντική και η τοποθέτηση του δικηγόρου των απλήρωτων συμβασιούχων (Δημήτρης Νικολαΐδης), ο οποίος έκανε έκκληση στη διοίκηση, να δείξει το ανθρώπινό της πρόσωπο σε 53 οικογένειες που βρίσκονται στο δρόμο.

πηγή: politesoraiokastrou

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top