ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ από το ματωμένο τζιπ του Παντελίδη- Οι φονικές ΜΠΑΡΕΣ και η εικόνα ενός Αγίου

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να καταθέσει η Μίνα - Πρώτη ανάρτηση: 10/04/2016, 00:23

ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ από το ματωμένο τζιπ του Παντελίδη- Οι φονικές ΜΠΑΡΕΣ και η εικόνα ενός Αγίου

Σχεδόν δυο μήνες έχουν περάσει από τον σοκαριστικό θάνατο του Παντελή Παντελίδη! Ο τραγουδιστής έφυγε στα 32 του χρόνια μετά από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

7.jpg
Και ενώ οι Αρχές συνεχίζουν την έρευνα για τα αίτια του τροχαίου της 18ης Φεβρουαρίου που στοίχησε τη ζωή στον Παντελή και τραυμάτισε την 21χρονη Φρόσω Κυριακού και την 30χρονη Μίνα Αρναούτη, η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» φέρνει στο φως της δημοσιότητας εικόνες σοκ από το μοιραίο τζιπ!

ν.jpg
Πρόκειται για φωτογραφίες που τραβήχτηκαν λίγο μετά το φρικιαστικό τροχαίο καθώς… το αυτοκίνητο είναι «τσακισμένο» ενώ ο μόνος αερόσακος που άνοιξε είναι ποτισμένος από το αίμα των επιβατών.

γξγηη.jpg
Ανατριχίλα προκαλεί η εικονίτσα ενός Αγίου, η οποία «προσγειώθηκε» στο κάθισμα του οδηγού μετά την τρελή πορεία και την ανατροπή του αυτοκινήτου.

10τκξλ.jpg
Πεντακάθαρα φαίνονται και οι φονικές μπάρες, οι οποίες «τρύπησαν» την ηλιοροφή του τζιπ, σκοτώνοντας τον Παντελή και τραυματίζοντας σοβαρά την Μίνα εκείνο το μοιραίο πρωινό.

2λθ.jpg
Τις επόμενες μέρες, αναμένεται η 30χρονη να δώσει κατάθεση στις Αρχές για το όσα συνέβησαν και οδήγησαν στο δυστύχημα που έκανε όλη την Ελλάδα να θρηνήσει… σιγοτραγουδώντας!

060416183417_7705.jpg

Resizer.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top