Συγκλονιστικές εξελίξεις στην υπόθεση ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ του 5χρονου-Ο πατριός του το χτύπησε!

Στο νοσοκομείο και ο 3χρονος αδερφός του

Συγκλονιστικές εξελίξεις στην υπόθεση ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ του 5χρονου-Ο πατριός του το χτύπησε!

​Σοκάρουν οι εξελίξεις της υπόθεσης του ξυλοδαρμού 5χρονου αγοριού από την Αλεξανδρούπολη, καθώς αργά το βράδυ της Κυριακής, μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Έβρου και το 3χρονο αδερφάκι του με σοβαρά τραύματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος πατριός τους τα ξυλοκόπησε.

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας ο 5χρονος μουσουλμάνος , μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τη μητέρα του και έναν άνδρα σε πολύ άσχημη κατάσταση. Η ζωή του παιδιού κρέμεται κυριολεκτικά από μια κλωστή σύμφωνα με γιατρούς και νοσηλευτές.

Σε ότι αφορά στον 3χρονο, εντοπίστηκε στο σπίτι της γιαγιάς του χτυπημένος και απευθείας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Η κατάσταση του 3χρονου είναι αντιμετωπίσιμη. Ωστόσο έχει σοβαρά τραύματα αλλά και εγκαύματα στο πρόσωπο και το κορμί του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα των παιδιών κατάγεται απο την Αλεξάνδρεια της Βέροιας και τους τελευταίους 4 μήνες είναι στην Αλεξανδρούπολη με τον δράστη σύντροφό της και τα 2 παιδιά της.

Μάλιστα οι πληροφορίες περιοίκων, θέλουν τη γυναίκα να διανύει τους πρώτους μήνες της 3ης εγκυμοσύνης της, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό αν το παιδί είναι του δράστη. Το ζευγάρι με τα 2 άτυχα ανήλικα, ζούσε σε σπίτι που είναι μεσοτοιχία με το σπίτι των γονιών του δράστη.

Πρόκειται σύμφωνα με κατοίκους για μια μεσοτοιχία η οποία είχε κρύπτη! Υπήρχε δηλαδή χώρος, διαμορφωμένος μεταξύ των τοίχων των δυο σπιτιών καλυμμένος με κουρτίνα, σημείο στο οποίο και κρυβόταν ο 35χρονος δράστης μέχρι την ώρα που έγινε αντιληπτός από τους άνδρες της Αστυνομίας.

Ο συλληφθείς, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες φέρεται να βασάνιζε ανελέητα το μικρότερο παιδί της συντρόφου του τις τελευταίες μέρες, καίγοντας το στο πρόσωπο και χτυπώντας το στο σώμα. Χθες όμως έβγαλε την απάνθρωπη οργή του και στο μεγαλύτερο παιδί ηλικίας 5 ετών.

Ο δράστης χτυπούσε ανελέητα τα 2 ανήλικα με μεγάλο κομμάτι ξύλου.

Υπογραμμίζεται πως κατηγορούμενοι για το θέμα είναι τόσο η μητέρα των ανηλίκων όσο και οι γονείς του δράστη, ενώ ο 35χρονος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και βασανισμό ανηλίκου.

Η κατάσταση του 5χρονου μετά την πολύωρη χειρουργική επέμβαση είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, ενώ σήμερα αναμένεται να διακομισθεί στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Πηγή:eevros

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top