Σέξι «άρωμα» στις αγροτικές κινητοποιήσεις! Στην Αθήνα ΚΑΙ ο Στάθης Στιβακτάκης (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Στο πλευρό των συναδέλφων του

Σέξι «άρωμα» στις αγροτικές κινητοποιήσεις! Στην Αθήνα ΚΑΙ ο Στάθης Στιβακτάκης (ΕΙΚΟΝΕΣ)
Στο υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης έφτασαν λίγο μετά τις 08:30 το πρωί της Παρασκευής αγρότες από την Κρήτη, οι οποίοι μάλιστα ήρθαν πρώτοι στον Πειραιά. Μεταξύ αυτών κι ο σέξι αγρότης, Στάθης Στιβακτάκης, ο οποίος όπως βλέπετε στις αποκλειστικές φωτογραφίες του star.gr, τράβηξε για ακόμα μια φορά όλα τα βλέμματα!

2.jpg


Ο νεαρός μελισσοκόμος που «τρέλανε» τον απανταχού γυναικείο πληθυσμό στην προηγούμενη απόβαση των Κρητικών αγροτών στην πρωτεύουσα, ήρθε στην Αθήνα προκειμένου για να πάρει μέρος στις κινητοποιήσεις ενάντια στο ασφαλιστικό. Φορώντας τζάκετ παραλλαγής, τα στιβάνια του αλλά και το κρητικό κεφαλομάντιλο, ο ωραίος Κρητικός στάθηκε στο πλευρό των συναδέλφων του.

3.jpg
4.jpg


Λίγο νωρίτερα, μίλησε στους Καμπουράκη και Οικονομέα και δήλωσε μεταξύ άλλων: «Είμαστε πάλι εδώ για τα αιτήματά μας. Αν τα ψηφίσουν αυτά που λένε θα διαλύσουν τον πρωτογενή τομέα».

«Να μην τα ψηφίσουνε γιατί θα δούνε την άλλη πλευρά της Κρήτης. Να το κατέχετε», συμπλήρωσε, ενώ σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το τι μέλλει γενέσθαι με τις κινητοποιήσεις, ο Στάθης είπε «Θα κάτσουμε όσο χρειαστεί. Δεν χαλάει ο αγώνας! Μόνο αν τον χαλάσουν άλλοι. Εμείς δεν κωλώνουμε».

6.jpg

5.jpg

Φωτορεπορτάζ: Αλέκα Νικόλα

Επιμέλεια: Κατερίνα Τσαμούρη



ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


Το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης "ΠΟΛΙΟΡΚΟΥΝ" οι Κρητικοί αγρότες-Αντεμέτωποι με τα ΜΑΤ

Η μεγάλη «ΚΑΘΟΔΟΣ» των αγροτών στο Σύνταγμα-3.000 Κρητικοί έφτασαν στον Πειραιά

Άρχισε η απόβαση των αγροτών: Στην Αθήνα από ξηρά και θάλασσα!


*Βίντεο από Mega

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top