Βόλος: Πιάστηκαν στα χέρια δημοτικοί σύμβουλοι- Σε ρινγκ μετατράπηκε το δημοτικό συμβούλιο

Διεκόπη η συνεδρίαση

​Στα χέρια πιάστηκαν δημοτικοί σύμβουλοι χθες, με αποτέλεσμα η αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου του Βόλου, να μετατραπεί σε ρινγκ!

Οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι που ήρθαν σε αντιπαράθεση έφτασαν στο σημείο να ανταλλάξουν και γροθιές, με τους πιο ψύχραιμους να μπαίνουν στη μέση για να τους χωρίσουν!
Η συμπλοκή έγινε μεταξύ του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Γιάννη Γρηγορίου και του επικεφαλής της ΛΑΣ και πρώην βουλευτή του ΚΚΕ Απόστολου Νάνου.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Βόλου και πρόεδρος του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης, Γιάννης Γρηγορίου, προσπάθησε να συγκεντρώσει υπογραφές σε υπόμνημα που είχε αναγνωστεί προηγουμένως στο δημοτικό συμβούλιο με το οποίο και ζητούσε να ισχύσει η μείωση των τελών κατά 15% και για τα καταστήματα της παραλίας και των πεζοδρόμων, αφού προηγουμένως είχε ξεσπάσει κατά της δημοτικής αρχής Βόλου, τονίζοντας ότι οι καταστηματάρχες δεν αντέχουν το οικονομικό βάρος της επιβολής ακριβών δημοτικών τελών.
Πανδαιμόνιο προκλήθηκε από τη συμπλοκή μεταξύ των δύο δημοτικών συμβούλων και η συνεδρίαση διεκόπη. Αργότερα, συνεχίστηκε με την αποχώρηση του Γιάννη Γρηγορίου από την αίθουσα.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top