Τι λένε οι φοιτητές για την Μπέτυ Μπαζιάνα

Επέστρεψε στο έδρανο μετά την ίωση που την ταλαιπωρούσε

Τι λένε οι φοιτητές για την Μπέτυ Μπαζιάνα

​Με ελικοφόρο αεροσκάφος της γραμμής φέρεται να έφτασε και πάλι στην Κοζάνη από την Αθήνα η Μπέτυ Μπαζιάνα σύμφωνα με το Βηματοδότη, προκειμένου να διδάξει στο Πανεπιστήμιο της Δυτ��κής Μακεδονίας.

Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη φορά που η σύζυγος του πρωθυπουργού είχε μάθημα, δεν πήγε λόγω μιας ίωσης που την ταλαιπωρούσε.

Αυτός ήταν και ο λόγος που σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε από το καφενείο μια «καυτή σοκολάτα», γιατί, όπως έλεγε, ακόμη την ταλαιπωρούσε ο λαιμός της από την ίωση.

Όσο για το τι λένε για την ίδια οι φοιτητές της; «Δεν κάνει κουβέντα για τα πολιτικά, ούτε για την εσωτερική κατάσταση της χώρας. Είναι προσηλωμένη στο μάθημα και υπέρ το δέον υπομονετική. Να σκεφθείτε ότι ακόμη και όταν γίνεται φασαρία στην αίθουσα αποφεύγει να κάνει παρατηρήσεις, απλώς περιμένει να τελειώσει η φασαρία για να συνεχίσει τη διδασκαλία», σημείωναν.

Η κ. Μπαζιάνα το βράδυ, μόλις τελειώσει τη διδασκαλία, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, πηγαίνει οδικώς στη Θεσσαλονίκη για να πάρει τη βραδινή πτήση ώστε να είναι κοντά στα παιδιά της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπέτυ Μπαζιάνα:ΔΕΙΤΕ την μετά το τέλος του πρώτου της μαθήματος με σωματοφύλακα στο αεροδρόμιο!

Με ελικοφόρο στην Κοζάνη η Περιστέρα για το δεύτερο μάθημα

Μπέτυ Μπαζιάνα: Γιατί δεν πήγε να διδάξει στο Πανεπιστήμιο την Δευτέρα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top