NEO ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό στη Μύκονο:Όσα έγιναν πριν ο 31χρονος καταλήξει στην εντατική

Ο καυγάς όπως καταγράφηκε από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας

NEO ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό στη Μύκονο:Όσα έγιναν πριν ο 31χρονος καταλήξει στην εντατική
​Ο ξυλοδαρμός σε beach bar στη Μύκονο που οδήγησε τον 31χρονο Βαγγέλη Πέππο στην εντατική στις αρχές Σεπτεμβρίου συγκλόνισε το πανελλήνιο, με τον άτυχο πατέρα ενός παιδιού να νοσηλεύεται ακόμη σε κρίσιμη κατάσταση.
Η σύζυγος του θύματος, Αφροδίτη Κλεάνθους επιρρίπτει τις ευθύνες για την κατάσταση του άνδρα της, σε σεκιούριτι του κέντρου διασκέδασης, ο οποίος έβγαλε τον Βαγγέλη από το μαγαζί, μετά από καυγά που είχε άλλος θαμώνας – σε κατάσταση μέθης- μαζί με τον άντρα της.
Για την υπόθεση έχουν γίνει ήδη συλλήψεις και όπως έχετε δει ήδη στο star.gr, μετά το χτύπημα ο Βαγγέλης έχασε τις αισθήσεις του, με τις μαρτυρίες να λένε πως ο μπράβος τον χτύπησ�� με το κεφάλι προς τα κάτω.
Την ίδια ώρα ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας, έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Σ’ αυτό φαίνεται ο Αγγλοκύπριος θαμώνας να πιάνει από το λαιμό τον Βαγγέλη και να διαπληκτίζονται. Αμέσως μετά άνδρας της ασφάλειας φτάνει στο σημείο και προσπαθεί να τους συνετίσει. Για λίγο το επεισόδιο θεωρείται λήξαν. Όμως στη συνέχεια, ο 31χρονος φαίνεται να πηγαίνει και πάλι στον Αγγλοκύπριο και να του λέει κάτι εκνευρισμένος. Πιάνονται στα χέρια και ο άνδρας της ασφάλειας πετάει έξω τον Πέππο και έναν φίλο του που πήγε να τους χωρίσει. Η κάμερα καταγράφει τον σεκιούριτι να τους απωθεί προς το πάρκινγκ.
Μετά από λίγο, ο Βαγγέλης επιστρέφει στο μπαρ, ξυπόλητος, σαν να μην είχε προηγηθεί τίποτα. Πλησιάζει τον Αγγλοκύπριο και του ανταποδίδει το χτύπημα. Ένας άνδρας βγάζει τον Πέππο πάλι έξω από το μαγαζί. Εκείνη τη στιγμή η συζυγός του συνειδητοποιεί τι έχει γίνει και τρέχει προς την έξοδο. Ο Βαγγέλης προσπαθεί για 3η φορά να ξαναμπεί μέσα στο μαγαζί, προκειμένου να πάρει τη γυναίκα του. Επεμβαίνουν οι σεκιούριτι και όλοι τρέχουν προς το πάρκινγκ. ΔΕΙΤΕ καρέ καρέ τι ακολούθησε.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top