ΑΥΤΟ είναι το διαδικτυακό ανταλλακτήριο προϊόντων

Δημιουργήθηκε λόγω της οικονομικής κρίσης και της έλλειψης μετρητών

ΑΥΤΟ είναι το διαδικτυακό ανταλλακτήριο προϊόντων

Από την αρχαιότητα ο άνθρωπος κάλυπτε τις ανάγκες του με τις ανταλλαγές προϊόντων και υπηρεσιών. Μια ανάλογη εικόνα έχουμε και στη σημερινή εποχή λόγω της οικονομικής κρίσης και της έλλειψης μετρητών.

Το site «Έχεις 2+1 λόγους να ανταλλάξεις» είναι μια νέα διαδικτυακή αγορά όπου τα μέλη μπορούν να ανταλλάξουν προϊόντα, υπηρεσίες και ακίνητα ίσης αξίας αλλά και διαφορετικής με τη χρήση ενός εναλλακτικού νομίσματος πόντων. Έτσι κάποιος βάζει την αγγελία με το προϊόν που θέλει να δώσει και αντίστοιχα αναφέρει και το προϊόν για το οποίο ενδιαφέρεται.

Σε αυτό το ανταλλακτήριο προϊόντων μπορεί κάποιος να βρει τα πάντα από καινούργια αλλά και μεταχειρισμένα. Ηλεκτρικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα ακόμα και σπίτια ή αυτοκίνητα τα οποία θα μπορεί να ανταλλάξει με κάτι άλλο αντίστοιχης αξίας.

Φυσικά σε αυτή την διαδικτυακή αγορά δίνεται και η δυνατότητα του παζαριού. Καταθέτεις την πρόταση σου με πόντους και αν θέλει ο πωλητής την αποδέχεται.

Μοναδικός όρος είναι ότι εδώ δεν χρειάζονται χρήματα και όλα μεταξύ των ιδιωτών γίνονται με τους πόντους που έχει ο καθένας στην κατοχή του, βάση της αξίας του αντικειμένου που θέλει να ανταλλάξει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Έλλην��ς γύρισαν στην ανταλλακτική οικονομία: Δίνουν κρέας και αρνιά και παίρνουν ελαστικά!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top