Μύκονος: Η τελευταία φώτο του 31χρονου Βαγγέλη πριν τον ξυλοδαρμό στο beach bar

Διασκέδαζε με τη σύζυγο και τους φίλους του

Μύκονος: Η τελευταία φώτο του 31χρονου Βαγγέλη πριν τον ξυλοδαρμό στο beach bar

​Τίποτα δεν προμήνυε ότι η διασκέδαση τους θα είχε αυτή την τραγική κατάληξη, το βράδυ της Κυριακής. Ο 31χρονος Βαγγέλης Πέππος βρισκόταν μαζί με τη σύζυγό του, Αφροδίτη Κλεάνθους και φίλους σε γνωστό beach bar της Μυκόνου, όταν ένας διαπληκτισμός με άλλον πελάτη, οδήγησε σε παρέμβαση της ασφάλειας του μαγαζιού.

Ένας 25χρονος σεκιούριτι κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό του 31χρονου, σε σημείο που ο δεύτερος να δίνει μάχη για τη ζωή του στο Θριάσιο νοσοκομείο.

Την τελευταία φωτογραφία της παρέας, την ώρα που διασκέδαζε, πριν το τραγικό συμβάν μοιράστηκε στο facebook η σύζυγός του. Σε αυτήν απαθανατίζεται ο άτυχος άνδρας, η σύζυγος και τρεις ακόμη φίλοι του ζευγαριού, οι οποίοι χαμογελαστοί και ξέγνοιαστοι αποχαιρετούν το καλοκαίρι και γιορτάζουν το τέλος της σεζόν στο νησί των ανέμων.

myk.jpg
Σημειώνεται ότι ο φερόμενος ως δράστης παρουσιάστηκε χθες Τρίτη, αυτοβούλως στις αρχές και αφέθηκε ελεύθερος, για να απολογηθεί εντός 48 ωρών. Ο δικηγόρος του 25χρονου κατηγορούμενου μιλώντας στο star.gr, υποστήριξε πως προτεραιότητα έχει η υγεία του 31χρονου και πως τα στοιχεία θα εξεταστούν και θα δείξουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τραγικό αυτό συμβάν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ησύζυγος του 31χρονου που χαροπαλεύει, ξεσπά: «Να πληρώσουν οι ένοχοι με όποιο τρόπο»

ΒΙΝΤΕΟ- ντοκουμέντο από τη Μύκονο: Ο 31χρονος που χαροπαλεύει, αιμόφυρτος στο έδαφος!

AYTOΣ είνα�� ο 31χρονος που χαροπαλεύει μετά από ξυλοδαρμό στη Μύκονο- Τι λέει η σύζυγός του

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top