ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 11χρονου- ΜΟΝΟ στο star.gr: Τι συνέβη λίγα λεπτά πριν χαθούν τα ίχνη του

Είχε σκοτώσει κατά λάθος την 14 μηνών ξαδέρφη του

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 11χρονου- ΜΟΝΟ στο star.gr: Τι συνέβη λίγα λεπτά πριν χαθούν τα ίχνη του

​Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές από την Κυριακή που αγνοείται ο 11χρονος Διονύσης Κ. Ο ανήλικος, όπως σας έχει ενημερώσει το star.gr, εξαφανίστηκε από το Γενικό Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», όπου νοσηλευόταν καθώς είχε υποστεί σοκ αφότου τραυμάτισε θανάσιμα την 14 μηνών ξαδέλφη του.

Όμως τι συνέβη λίγα λεπτά πριν χαθούν τα ίχνη του; Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, συγγενικά πρόσωπα του παιδιού τον επισκέφτηκαν στο νοσοκομείο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 11χρονος είχε χαρεί πολύ με την επίσκεψη τους. Περίπου μισή ώρα μετά ζήτησε να πάει τουαλέτα και… εξαφανίστηκε!

Εκτιμάται, πάντως, ότι το «έσκασε» μόνος του. Την ίδια στιγμή, ωστόσο, φαίνεται πως ερευνάται και το ενδεχόμενο η εξαφάνιση του να συνδέεται με σχέδια εκδίκησης της οικογένειας του νεκρού κοριτσιού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr αναφέρουν ότι το παιδί βρισκόταν εκεί από τις 10 Αυγούστου και έδειχνε να έχει προσαρμοστεί.

Το τραγικό ατύχημα που τον σημάδεψε

Στις 4 Αυγούστου το παιδί, σε πρόχειρο καταυλισμό τσιγγάνων στη Γαστούνη, όπου διέμενε, μπήκε στο αυτοκίνητο του θείου του, έλυσε το χειρόφρενο και τραυμάτισε θανάσιμα τη 14 μηνών ξαδέλφη του (δείτε εδώ περισσότερα).

Συνελήφθη και η εισαγγελέας Πρωτοδικών Αμαλιάδας τον άφησε ελεύθερο, αλλά στη συνέχεια εξέδωσε εντολή να μεταφερθεί το παιδί προληπτικά για νοσηλεία στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» (δείτε εδώ περισσότερα).

010915164629_9603.jpg
Ο Διονύσης έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Έχει ύψος 1,43 και βάρος 36 κιλά. Όπως υπογραμμίζεται από το «Χαμόγελο του Παιδιού», το παιδί βρίσκεται σε δύσκολη ψυχοκ��ινωνική κατάσταση και «λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών της εξαφάνισής του κρίνεται επιτακτική η άμεση εύρεσή του».

Όποιος έχει κάποια πληροφορία μπορεί να επικοινωνεί με την ευρωπαϊκή γραμμή για τις εξαφανίσεις 116.000 και με όλα τα αστυνομικά τμήματα της χώρας.

Της Αλέκας Νικόλα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top