ΣΟΒΑΡΟ τροχαίο στη Λαμία:Νεκρή μητέρα 2 παιδιών-Μάχη για να μείνει ζωντανός ο 14χρονος γιος της

Τραυματισμένοι ο πατέρας και η 12χρονη κόρη

ΣΟΒΑΡΟ τροχαίο στη Λαμία:Νεκρή μητέρα 2 παιδιών-Μάχη για να μείνει ζωντανός ο 14χρονος γιος της

​Μια τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, λίγο μετά τις 13:00, όταν συνέβη ένα θανατηφόρο τροχαίο στην Εθνική οδό στο ρεύμα προς Λαμία, στο ύψος της διασταύρωσης του Ρεγγινίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός ενός μαύρου αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαινε η σύζυγος, ο 14χρονος γιος και η 12χρονη κόρη του, έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω στο στηθαίο και στις μπάρες που υπάρχουν στο σημείο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για οικογένεια με καταγωγή από τη Γαλλία, και πως το τραγικό δυστύ��ημα συνέβη καθώς ο οδηγός προσπαθούσε να διαβάσει έναν χάρτη.

lamiarep.jpg
Δυστυχώς, από το τροχαίο, η μητέρα των δύο παιδιών ανασύρθηκε νεκρή, ενώ οι γιατροί δίνουν μάχη για να κρατήσουν στη ζωή τον 14χρονο. Ελαφρά τραυματίες είναι ο πατέρας και οδηγός του οχήματος και η 12χρονη.

Για να απεγκλωβιστεί η νεκρή και οι τραυματίες από το διαλυμένο αυτοκίνητο χρειάστηκε η επέμβαση των πυροσβεστών από το κλιμάκιο του Αγίου Κωνσταντίνου, τους οποίους συνέδραμαν και πυροσβέστες οδοιπόρου τμήματος από τη Λαμία που έτυχε να περνούν από το σημείο.

Οι τραυματίες και η σορός της άτυχης γυναίκας έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Λαμίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top