Ο αστυνομικός που στραγγάλισε την κόρη του είχε πάρει άδεια λόγω ψυχολογικών προβλημάτων

«Τραγική εικόνα, δεν έχω ζήσει ποτέ κάτι παρόμοιο»

Ο αστυνομικός που στραγγάλισε την κόρη του είχε πάρει άδεια λόγω ψυχολογικών προβλημάτων

​Αντιμέτωποι με μια οικογενειακή τραγωδία βρίσκονται οι αστυνομικοί, στη Θεσσαλονίκη. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο 47χρονος σκότωσε με τα ίδια του τα χέρια την 7χρονη κόρη του, στο σπίτι τους στον Εύοσμο

Ο Αρχιφύλακας των ΜΑΤ λίγο μετά τη φρικιαστική πράξη του τηλεφώνησε στην ��στυνομία και ομολόγησε το σοκαριστικό έγκλημα.

Οι Αρχές και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο, όπου βρισκόταν το κοριτσάκι νεκρό. Εκεί, ήταν και μια κάτοικος της περιοχής που είναι στο πτυχίο της ιατρικής και έτρεξε να βοηθήσει Δυστυχώς, όμως, ήταν αργά για το άτυχο κοριτσάκι.

«Ήταν χωρίς σφυγμό. Ήρθαμε αργά προφανώς για να το σώσουμε. Τραγική εικόνα, δεν έχω ζήσει ποτέ κάτι παρόμοιο. Εύχομαι κανένας να μην το ζήσει αυτό», αναφέρει συγκλονισμένη.

Η μητέρα του αδικοχαμένου κοριτσιού ήταν στη δουλειά, ενώ και το μικρότερο παιδί της οικογένειας, το οποίο είναι περίπου ενός έτους, δεν ήταν στο σπίτι! Όταν εκείνη επέστρεψε δεν μπορούσε να συγκρατήσει την οργή της. Η ίδια, σύμφωνα με μαρτυρίες, ούρλιαζε να σκοτώσουν τον σύζυγο της.

«Φώναζε, έπαθε πανικό η γυναίκα. Εγώ είχα ανατριχιάσει ολόκληρη», λέει μια κάτοικος της περιοχής.

Ο 47χρονος παιδοκτόνος σύμφωνα με το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας το 2011 είχε πάρει άδεια λόγω ψυχολογικών προβλημάτων. Είχε επιστρέψει πρόσφατα στην υπηρεσία του από άδεια 9 μηνών που είχε πάρει για να μεγαλώσει το μικρότερο παιδί του και εκτελούσε χρέη σκοπού.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top