Μάλια: Βραβεύτηκαν 140 τουρίστες… «μόνιμοι κάτοικοι» της Κρήτης!

Εκδήλωση προς τιμήν τους για την προτίμηση στην περιοχή

Μάλια: Βραβεύτηκαν 140 τουρίστες… «μόνιμοι κάτοικοι» της Κρήτης!

​Τα Μάλια της Κρήτης είναι ιδιαίτερα δημοφιλής προορισμός για τους τουρίστες και χθες το βράδυ η Αντιδημαρχία Τουρισμού και Απασχόλησης του δήμου Χερσονήσου βράβευσε 140 τουρίστες… «μόνιμους κατοίκους» της Κρήτης.

Άνθρωποι από τη Γερμανία, την Αυστρία, την Ολλανδία, τη Μεγάλη Βρετανία και το Βέλγιο, που κάθε χρόνο επιλέγουν τα Μάλια για τις διακοπές τους τιμήθηκαν για την προτίμηση τους… στην περιοχή!

Ο αντιδήμαρχος Τουρισμού και Απασχόλησης, Ευθύμης Μουντράκης, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης προς τιμήν τους, στο δημοτικό κατάστημα των Μαλίων, απευθυνόμενος στους τουρίστες, μίλησε για τους δεσμούς φιλίας και αγάπης με τους ντόπιους, ευχαριστώντας τους που για χρόνια επιλέγουν την περιοχή για τις διακοπές τους.

«Είναι ιδιαίτερα συγκινητικό να αντικρίζουμε σήμερα εδώ τρεις γενιές, παππούδες, παιδιά και εγγόνια που επιλέγουν τα Μάλια για οικογενειακές διακοπές» ανέφερε ο κ. Μουντράκης και πρόσθεσε: «Σας ευχαριστούμε για τη στήριξή σας στις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα μας και αποτελείτε για μας τους καλύτερους πρεσβευτές στο εξωτερικό, καθώς εσείς έχετε μια πιο κοντινή, πραγματική εικόνα των ανθρώπων που μπορείτε να μεταφέρετε».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top