Ελεύθερος αφέθηκε ο Σίμος Σεϊσίδης

Κατηγορούμενος για τους «ληστές με τα μαύρα»,

Ελεύθερος αφέθηκε ο Σίμος Σεϊσίδης

​Ελεύθερος αφέθηκε ο Σίμος Σεϊσίδης καθώς εξαγόρασε την ποινή που εκκρεμούσε σε βάρος του μετά την αφαίρεση του χρόνου φυλάκισης που είχε εκτίσει.

"Η παραπάνω εξέλιξη δικαιώνει απόλυτα το περιεχόμενο της προηγούμενης ανακοίνωσης, αποδεικνύει τη βασιμότητα των αιτημάτων του Σεϊσίδη και αφήνει για άλλη μια φορά έκθετους τους μηχανισμούς στοχοποίησής του" όπως υπογραμμίζει σε ανακοίνωση του ο συνήγορος του Κ. Παπαδάκης.

Υπενθυμίζεται ότι συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής για καταδικαστική απόφαση 5 ετών κάθειρξης, η οποία είχε εκδοθεί σε βάρος του για ένοπλη ληστεία που είχε διαπράξει πριν από 15 χρόνια.

Όπως έγινε γνωστό, σύμφωνα με την απόφαση ο γνωστός αντιεξουσιαστής είχε διαπράξει ληστεία μαζί με άγνωστο συνεργό του, σε υποκατάστημα τράπεζας στη Νέα Χαλκηδόνα στις 30/6/2000. Γι' αυτήν την υπόθεση συνελήφθη και καταδικάστηκε το 2001 σε φυλάκιση πέντε ετών, αλλά με ανασταλτικό χαρακτήρα, γι' αυτό αφέθηκε ελεύθερος.

Ωστόσο σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Εφετείου Αθηνών για την ληστεία. Το εντυπωσιακό είναι ότι η απόφαση καθαρογράφτηκε μόλις πριν από λίγες ημέρες, δηλαδή 15 χρόνια μετά!

Ο ίδιος μαζί με τον αδελφό του, θεωρούνται από την αστυνομία μέλη των «ληστών με τα μαύρα», ενώ σύμφωνα με τις Αρχές συμμετείχε στην αιματηρή απόπειρα ληστείας της Εθνικής Τράπεζας στη διασταύρωση των οδών Σόλωνος και Ιπποκράτους, στις 16 Ιανουαρίου 2006.

Τον Οκτώβριο του 2009, αυτός, ο αδερφός του και ακόμη ένα άτομο, είχαν επικηρυχθεί από την ΕΛ.ΑΣ. με το ποσό των 600.000 ευρώ για επτά ληστείες που διέπραξαν με συνολική λεία, που υπερβαίνει τα 700.000 ευρώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top