Ουρές από μετανάστες που δηλώνουν πρόσφυγες για να μπορέσουν να πάρουν… άσυλο

Γυρνούν από υπηρεσία σε υπηρεσία

​Στην χώρα που ό,τι δηλώσεις είσαι δεν θα μπορούσαν να αποτελέσουν εξαίρεση οι μετανάστες. Όλοι ανεξαρτήτου χρώματος και καταγωγής δηλώνουν πλέον Σύροι πρόσφυγες δημιουργώντας ένα απίστευτο μπάχαλο.

Ένα απίστευτο χάος επικρατεί για την έκδοση ενός ταξιδιωτικού εγγράφου για αυτούς που δηλώνουν πρόσφυγες. Με τα χαρτιά των αιτήσεων στα χέρια τους ολόκληρες οικογένειες γυρνούν από υπηρεσία σε υπηρεσία χωρίς να γνωρίζουν πότε θα πάρουν το τελικό ταξιδιωτικό έγγραφο στα χέρια τους.

Στην υπηρεσία μεταναστευτικού ασύλου στην λεωφόρο Κατεχάκη οι ουρές είναι ατελείωτες από κάποιους που είναι πρόσφυγες ή δηλώνουν πρόσφυγες.

Αντίθετα με τα όσα ακούσαμε από τους υπευθύνους που υποστηρίζουν ότι αυτή διαδικασία είναι σύντομη η εικόνα και οι μαρτυρίες έρχονται να τους διαψεύσουν.

Την ίδια στιγμή οι ελάχιστοι υπάλληλοι δεν επαρκούν να ελέγξουν αν πραγματικά είναι από την Συρία όσοι έχουν έρθει παράνομα στην χώρα μας ενώ και η καθυστέρηση έκδοσης ταξιδιωτικού εγγράφου αποτελεί πρόβλημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top