Start up: ελληνική εφαρμογή για νοικοκύρηδες «σκανάρει» τις προσφορές!

ΔΕΙΤΕ το βίντεο

Start up: ελληνική εφαρμογή για νοικοκύρηδες «σκανάρει» τις προσφορές!

H ελληνική εφαρμογή Pockee.com για νοικοκύρηδες είναι γεγονός. Τη δημιούργησε μια ομάδα φίλων και στόχο έχει να περιορίσει το λογαριασμό στο σουπερμάρκετ μέσω ψηφιακών κουπονιών επιστροφής μετρητών. Στο παιχνίδι μπαίνει και ο καταναλωτής αφού για να πάρει την έκπτωση θα πρέπει να αρχίσει να… σκανάρει.

Έτσι λοιπόν, αν κρατάς στα χεριά σου ένα έξυπνο κινητό τηλέφωνο και ξέρεις από σκανάρισμα, οι αγορές στο σουπερμάρκετ μπορούν να αποκτήσουν άλλο νόημα. Στην εποχή που όλοι θέλουν να εξοικονομήσουν χρήματα και επιδίδονται σε ανελέητο κυνήγι προσφορών, μια εφαρμογή έρχεται να καλύψει αυτή την ανάγκη… ψηφιακά!

Παλιότερα γι�� να πας στο σουπερμάρκετ και να ψωνίσεις με εκπτωτικά κουπόνια έπρεπε να προσκομίσεις στο ταμείο ένα κάρο αποκόμματα, τώρα βγάζεις απλά το κινητό απ τη τσέπη, σκανάρεις το προϊόν που βάζεις στο καλάθι και η έκπτωση είναι έτοιμη για εξαργύρωση.

Η Pockee.com συνεργάζεται με περισσότερα από 1200 σουπερ μάρκετ σε όλη την Ελλάδα, και προσφέρει κουπόνια επιστροφής μετρητών σε καθημερινά είδη πρώτης ανάγκης όπως τα, μακαρόνια, τα δημητριακά, τα γαλακτοκομικά, ακόμη και τα καθαριστικά.

Η ιδέα είναι απλή… Ψωνίζεις , σκανάρεις, τελείωσες…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top