Ρόδος: ΒΙΑΣΕ 23χρονη που ήταν παρθένα- Της είπε να μην το πει πουθενά γιατί θα την κοροϊδεύουν

Την κακοποίησε σεξουαλικά δυο φορές

Ρόδος: ΒΙΑΣΕ 23χρονη που ήταν παρθένα- Της είπε να μην το πει πουθενά γιατί θα την κοροϊδεύουν

​Ήταν η πρώτη και η χειρότερη σεξουαλική της εμπειρία… Ο λόγος για μια 23χρονη Ολλανδέζα, η οποία επισκέφτηκε τη χώρα μας και συγκεκριμένα τη Ρόδο για να κάνει διακοπές και τελικά βρέθηκε να ζει το απόλυτο μαρτύριο.

Η υπόθεση μας γυρνάει… 12 χρόνια πίσω! Εκείνη πήγε με τη φίλη της σε μπαρ του νησιού για να πιούν το ποτό τους… Εκεί, διασκέδαζε ο δράστης Αλβανικής καταγωγής με έναν φίλο του, ονόματι «Μάρκος».

Στην αρχή, οι άνδρες άρχισαν να φλερτάρουν με τα κορίτσια και αφού έμειναν για λίγο στο μαγαζί, στην συνέχεια τους πρότειναν να πάνε μια βόλτα.

Η νεαρή υποστηρίζει ότι δεν ήθελε να πάει, ωστόσο δέχτηκε για τη φίλη της… Εκεί που περπατούσαν και ενώ ήταν κοντά στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν, αυτός την τράβηξε και την απομόνωσε σε ένα σχολείο.

Εκεί, την παρέσυρε στις τουαλέτες, όπου άρχισε να την φιλάει ενώ εκείνη τον έσπρωξε… Τότε, της έσκισε τα ρούχα και την βίασε! Ήταν, όμως η παρθενική φορά της κοπέλας και η βίαιη επαφή της προκάλεσε λιποθυμία, αιμορραγία και ζαλάδα.

Ο δράστης πανικοβλήθηκε από τα αίματα όποτε και άρπαξε την κοπέλα και την μετέφερε στο διαμέρισμα του… Εκεί, εκμεταλλευόμενος το σοκ και την αδυναμία της, την βίασε για ακόμη μια φορά ενώ εκείνη τον παρακαλούσε να την αφήσει ήσυχη… Εκείνος προσπάθησε και για τρίτη φορά να την βιάσει αλλά τελικά την άφησε να φύγει, λέγοντας της να μην το πει σε κανέναν γιατί θα την κοροϊδεύουν.

Tην επόμενη ημέρα, ωστόσο, η νεαρή διηγήθηκε τα όσα της συνέβησαν σε μια φίλη της και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στη αστυνομία όπου κατέθεσαν μήνυση σε βάρος του δράστη.

Αν και ο κατηγορούμενος δεν παρουσιάστηκε χθες στη δίκη, το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου του επέβαλε ποινή κάθειρξης 8 ετών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top