Κλειστά την Πέμπτη τα σχολεία του δήμου Παλλήνης

Παραμένουν τα προβλήματα στη βόρεια Ελλάδα

​Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία του Δήμου Παλλήνης την Πέμπτη μετά από νεώτερη απόφαση του Δημάρχου Παλλήνης Αθανάσιου Ζούτσου, λόγω των καιρικών συνθηκών.

Η λειτουργία των Σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και των Βρεφονηπιακών Σταθμών αναστέλλεται για την Πέμπτη και στις τρεις δημοτικές ενότητες, Ανθούσας, Γέρακα, Παλλήνης.

Η απόφαση αφορά και στα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια που εδρεύουν στα όρια του Δήμου Παλλήνης

Την ίδια ώρα, παραμένουν τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών και του παγετού σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου της Μακεδονίας και της Θεσσαλίας.

Το θερμόμετρο έδειξε -6 βαθμούς Κελσίου στην Κοζάνη, -4 στη Φλώρινα, -3 στην Καστοριά, και -1 στη Θεσσαλονίκη και στη Λάρισα.

Στο νομό Ημαθίας, αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται τα οχήματα που κινούνται στην παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Βέροιας - Κοζάνης (μέσω Καστανιάς), από 81ο έως 98ο χλμ, στις επαρχιακές οδούς που συνδέουν τη Βέροια με το χιονοδρομικό κέντρο Σελίου, από 9ο έως 26ο χλμ και το Δασκίο (μέσω Πολυδενδρίου), από 15ο έως 43ο χλμ καθώς και στους δρόμους που συνδέουν τη Νάουσα με τα χιονοδρομικά κέντρα των 3-5 Πηγαδιών, από 12ο έως 17 χλμ και του Σελίου, από 12ο έως 17 χλμ.

Οι αλυσίδες είναι, επίσης, αναγκαίες στην παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Αρναίας (μέσω ��ολομώντα), στο οδικό δίκτυο Καρυών - Αγίου Παύλου Αγίου Όρους (νομός Χαλκιδικής), στους δρόμους, από και προς το χιονοδρομικό κέντρο Βόρρας Πέλλας, μέσω Κερασιάς, από το 20ο έως το 25ο χλμ και μέσω Άρνισσας, από το 9ο έω�� 25ο χλμ, στην επαρχιακή οδό Καστανερής - Μεγάλων Λειβαδιών (δήμος Παιονίας Κιλκίς), καθώς και στο δρόμου που ενώνει την Κατερίνη με το χιονοδρομικό κέντρο Ελατοχωρίου.

Στη Δυτική Μακεδονία, κλειστή είναι η επαρχιακή οδός Φλώρινας-Καστοριάς, μέσω Βιτσίου, από το 18ο έως το 30ο χλμ, ενώ με αντιολισθητικές αλυσίδες γίνεται η κίνηση, σε όλο το εθνικό και επαρχιακό δίκτυο της Φλώρινας, εκτός από τις πεδινές περιοχές του δήμου Αμυνταίου. Στην Καστοριά, κλειστός είναι ο δρόμος που τη συνδέει με τη Φλώρινα, μέσω Βιτσίου, από το 22ο έως το 28ο χλμ, αλλά, από το 14ο έως το 22ο χλμ, χρειάζεται αλυσίδες, όπως και η επαρχιακή οδός Καστοριάς - Ιωαννίνων, μέσω Νεστορίου, από 35ο έως 45ο χλμ.

Στο νομό Καρδίτσας, οι αλυσίδες χρειάζονται στις επαρχιακές οδούς, Καρδίτσας - Άρτας, από 13ο έως 61ο χλμ (θέση Τύμπαν��ς), Καρδίτσας - Φράγματος Πλαστήρα (μέσω Μοσχάτου), από 16ο χλμ , Μουζακίου - Λίμνης Πλαστήρα, από 8ο έως 13ο χλμ , Μουζακίου - Στεφανιάδας, από 10ο έως 22ο χλμ (θέση Αγ. Νικόλαος), Μητρόπολης - Φράγματος Πλαστήρα (μέσω Νεοχωρίου), από 21ο έως 42ο χλμ , Κέδρου - Ρεντίνας - Καρπενησίου, από 46ο έως 62ο χλμ (θέση Ζαχαράκη), Καρδίτσας Μητρόπολης - Διασταύρωση Μεσενικόλα -Ιερά Μονή Κορώνης - Τσαρδακίου,

Στο νομό Τρικάλων, η κίνηση των οχημάτων γίνεται με αλυσίδες στις επαρχιακές οδούς Πύλης - Μεσοχώρας, από 1ο χλμ έως το 55ο χλμ, Καλαμπάκας - Ασπροποτάμου, από 33ο χλμ έως 68ο χλμ και τα επαρχιακά ορεινά δίκτυα των δήμων Πύλης και Καλαμπάκας, ενώ στο νομό Λάρισας στην επαρχιακή οδό Καλλιπεύκης - Π. Παντελεήμονα, από 1ο έως 10ο χλμ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top