Εξηγήσεις έδωσε η σύζυγος Βαρουφάκη: Ο Γιάνης φορούσε δανεικό μπουφάν γιατί έχασε την βαλίτσα!

ΔΕΙΤΕ τι έγραψε στο προφίλ της

Εξηγήσεις έδωσε η σύζυγος Βαρουφάκη: Ο Γιάνης φορούσε δανεικό μπουφάν γιατί έχασε την βαλίτσα!

​«Από κάποια που γνωρίζει»… έτσι ξεκίνησε την ανάρτησή της η σύζυγος του Γιάνη Βαρουφάκη, σε ένα από τα προφίλ της στα social media…

H Δανάη Στράτου θέλησε να αποκαταστήσει την αλήθεια για τον σύζυγό της, σχετικά με την πολυσυζητημένη εμφάνισή του στην συνάντηση με τον βρετανό ομόλογό του, για την οποία έγινε τεράστιος σάλος σε πλήθος βρετανικών εφημερίδων, και όχι μόνο!

Ο υπουργός έχασε την βαλίτσα του στο αεροπλάνο και αναγκάστηκε να συμβιβαστεί για την συνάντησή του με τον Τζορτζ Όσμπορν στο Λονδίνο, σύμφωνα με την σύζυγο Βαρουφάκη.

Χαρακτηριστικά έγραψε: «Από κάποια που γνωρίζει: Η απάντηση είναι απλή, έχασε την βαλίτσα του στο αεροδρόμιο. Ο Γιάνης δεν φορά γραβάτες, αλλά είναι πάντα στιλάτος, αυτή την φορά ωστόσο το look του είναι ελαφρώς παράξενο γιατί φορά ένα δανεικό μπουφάν, ενώ αναγκάστηκε να αγοράσει ένα πουκάμισο την τελευταία στιγμή».

danae-stratou.jpg
Για την ιστορία ο Γιάνης Βαρουφάκης είχε πάει στην συνάντηση με τον Βρετανό ομόλογό του Τζορτζ Όσμπορν φορώντας ένα πουκάμισο χρώματος μπλε ηλεκτρίκ και ένα μπουφάν ''εμπόρου ναρκωτικών'', όπως σχολίασε ο Guardian.

untitled.jpg
«Ο Οσμπορν, με το αλά Ιούλιος Καίσαρας κούρεμά του και το σωστό κοστούμι να δίνει το χέρι του σε έναν άνδρα που φορούσε ένα γαλάζιο πουκάμισο -κατάλληλο για το Wetherspoons (σ.σ.: αλυσίδα παμπ)- και το παλτό του έμπορου ναρκωτικών από τη μουσική σκηνή του Μάντσεστερ στις αρχές του '90. Το ξυρισμένο κεφάλι, η στάση πορτιέρη με τα ανοιχτά πόδια και τα χέρια στην τσέπη και το άνετο χαμόγελο έδιναν μεγαλύτερη έμφαση σε αυτό το look», είχε γράψει ο Guardian.

ImageHandler.jpg


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top