Οι συνομιλίες Αγγελικής με «Πυρήνες» για Ξηρό: «Αν τον πιάσουν θα μας δώσει ο μ@λ@κ@ς»

«Δεν τον αντέχω. Θα του σπάσω το κεφάλι»

Να δολοφονήσουν τον Χριστόδουλο Ξηρό είχαν σκοπό οι «Πυρήνες της Φωτιάς» και η Αγγελική, μετά την απόδραση τους από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Σε συνομιλίες που είχαν τα έγκλειστα μέλη της οργάνωσης με την Αγγελική, χρησιμοποιούσαν την λέξη «απόλυση» για να μιλήσουν για την δολοφονία του Μανώλη της 17Ν, ενώ τον χαρακτήριζαν «βλάκα» και «μ@λ@κ@».

Η 22χρονη, η οποία αναζητείται από τις ελληνικές Αρχές, φέρεται να έλεγε στις συνομιλίες που είχε με μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης: «Εύχομαι να ξέρετε ότι είναι δύσκολο να ανέχομαι αυτόν. Όταν τελειώσει η ιστορία θα του σπάσω το κεφάλι. Κάνω υπομονή να γίνει το σχέδιο. Τα υπομένω όλα για σας».

Με εκείνους να της απαντούν: «Αυτό που κάνεις εσύ μέσα σε λίγους μήνες, άλλοι, άλλες φορές ήθελαν περισσότερο χρόνο και δεν τα κατάφερναν. Μπορείς μόνη σου να κάνεις τα πάντα. Θα μπορούσαμε να βρούμε δύο παιδιά και να τον κανονίσουμε τον σκ@τόψυχο και να τον πετάξουν σε ένα ρέμα. Υπομονή όμως. Μόλις τελειώσει η επιχείρηση και είμαστε ελεύθεροι θα απολυθεί».

Σε άλλο μήνυμα εκείνη τους έγραφε: «Κάνω υπομονή για να είμαι δίπλα του και να συνεργάζομαι. Πόσο θα αντέξω;».

Με τους «Πυρήνες» να της λένε: «Πρέπει να κάνουμε γρήγορα το σχέδιο γιατί αλλιώς μπορεί να τον πιάσουν τον βλάκα κι όταν τον πάνε στην Αντιτρομοκρατική θα μας «δώσει» όλους, όπως έκανε ο μαλ@κ@ς και με τη 17 Νοέμβρη. Είχε δίκιο ο Κουφοντίνας».

Σε άλλο μήνυμα, μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης γράφει μετά τις -αποτυχημένες γι' αυτούς- επιθέσεις στο Α.Τ. Ιτέας και τη ΔΟΥ Κορυδαλλού: «Είναι βλ@κ@ς, χαζός. Μια τρύπα στο νερό έκανε πάλι. Θα τον σκίσω».

Η αποκάλυψη για το σχέδιο δολοφονίας του Χριστόδουλου Ξηρού έγινε από τα ευρήματα στη γιάφκα της Αναβύσσου, όπου βρέθηκε μια ταμπακιέρα με κρυμμένες κωδικοποιημένες κάρτες μνήμης.

Το σχέδιο θα έμπαινε σε εφαρμογή, όταν όπως σας ενημέρωσε παλαιότερα το star.gr, θα ολοκληρωνόταν η ανατίναξη των φυλακών του Κορυδαλλού και οι «Πυρήνες» θα είχαν καταφέρει να αποδράσουν!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top