Απίστευτη ταλαιπωρία και αβεβαιότητα καταγγέλλουν οι συγγενείς των αγνοουμένων

Δεν αντέχουν άλλο τις σκόρπιες και ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες

Απίστευτη ταλαιπωρία και αβεβαιότητα καταγγέλλουν οι συγγενείς των αγνοουμένων

​Κρατώντας φωτογραφίες οι συγγενείς τεσσάρων αγνοουμένων από τη Θεσσαλονίκη, πέταξαν σήμερα το πρωί προς τη Ρώμη. Από εκεί μεταφέρθηκαν στο Μπάρι για να ψάξουν στα νοσοκομεία της περιοχής τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

«Πάντα υπάρχει μια ελπίδα, μια και μοναδική ότι μπορεί να τον συναντήσω σε ένα νοσοκομείο. Θα δούμε.» σημείωσε στην κάμερα η Ελένη Θεοδωρίδη, ανιψιά του αγνοούμενου Βασίλη Τσάμη.

Οι οικογένειες καταγγέλλουν ότι έχουν υποστεί απίστευτη ψυχολογική ταλαιπωρία από τις σκόρπιες και ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που τους έχουν δοθεί κατά καιρούς, αλλά και από την έλλειψη υποστήριξης εκ μέρους των αρχών

«Η μητέρα μου δεν είχε ταυτότητα καινούρια για να ταξιδέψει. Όταν τους ζητήσαμε να μας εξυπηρετήσουν, να κάνουν μια εξαίρεση να δώσουν ένα έγγραφο για να μπορέσει να ταξιδέψει, μας είπαν ότι αυτό είναι αδύνατον και να φροντίσουμε να βγάλουμε ταυτότητα.» προσθέτει η Ελένη Θεοδωρίδη.

«Είμαι η κόρη του Γιώργου Παπαδόπουλου. Την τελευταία πληροφορία που είχαμε είναι ότι πήδηξε στη θάλασσα όμως μας ενημερώσανε ότι είναι ζωντανός και ξαφνικά μας το πήραν πίσω.» αναφέρει η κόρη του αγνοούμενου.

Τη μεταφορά κα τη διαμονή των συγγενών των αγνοουμένων στην Ιταλία την ανέλαβε το υπουργείο εξωτερικών και η εταιρεία που είχε ναυλώσει το πλοίο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στην Ιταλία οι συγγενείς των αγνοουμένων του “Norman Atlantic”

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top