ΑΥΤΟ είναι το κρησφύγετο των απαγωγέων της 27χρονης κοπέλας

Στο εξοχικό της πεθεράς του φερόμενου ως «εγκέφαλου» την κρατούσαν για δέκα μέρες

ΑΥΤΟ είναι το κρησφύγετο των απαγωγέων της 27χρονης κοπέλας

Σε ένα εξοχικό σπίτι στην Λούτσα, το οποίο ανήκε στην πεθερά του φερόμενου ως «εγκέφαλου», κρατούσαν οι απαγωγείς για δέκα μέρες την 27χρονη κοπέλα, ανιψιά μεγαλομετόχου ελληνικής ΠΑΕ.

Όπως θα δείτε και στο video, η εξοχική κατοικία βρίσκεται 50 μέτρα από τον κεντρικό δρόμο, σε ένα χωματόδρομο. Τα σπίτια τριγύρω δεν κατοικούνται, καθώς χρησιμοποιούνται κυρίως ως εξοχικά.

Το εσωτερικό του σπιτιού, έγινε «φύλλο και φτερό» από την ΕΛΑΣ ώστε να εντοπιστεί το γενετικό υλικό, να χρησιμοποιηθεί στην δικογραφία και να ταυτοποιηθούν οι δράστες.

161114165907_7706.jpg
Οι δράστες, μετά την σύλληψή τους, επικαλέστηκαν οικονομικά προβλήματα, με τον 48χρονο, φερόμενο ως «εγκέφαλο» να υποστηρίζει πως είχε μια εταιρία που έκλεισε και δεν μπορούσε να στέλνει λεφτά ούτε στην κόρη του που σπουδάζει στην Γερμανία.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο 53χρονος ομογενής από το Καζακστάν, ο οποίος είπε πως δέχτηκε να πάρει μέρος στην απαγωγή, όταν ο 48χρονος του είπε πως τα είχε κανονίσει όλα.

Αναζητείται ακόμα ο τρίτο�� συνεργός τους, ένας Αλβανός με το όνομα "Αλέκος".

Τα χρήματα (82.500 ευρώ), δόθηκαν όλα στους δράστες από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, καθώς οι γονείς της 27χρονης δεν μπορούσαν να διαθέσουν ένα τόσο μεγάλο ποσό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑYTOI είναι οι άνδρες που συνελήφθησαν για την απαγωγή της 27χρονης

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top