ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ στην Ξάνθη: Με 50 λεπτά κέρδισε 78.810 ευρώ στο Τζόκερ!

Εκεί παίχτηκε ένα από τα 17 "πεντάρια"

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ στην Ξάνθη: Με 50 λεπτά κέρδισε 78.810 ευρώ στο Τζόκερ!

​Μέσα από τα χέρια του έχασε 14 εκατ. ευρώ το βράδυ της Κυριακής κάτοχος δελτίου Τζόκερ στην Ξάνθη που αν και προέβλεψε σωστά τα 5 νούμερα δεν κατάφερε να πιάσει και το μαγικό 6ο που θα τον έκανε εκατομμυριούχο!

Πρόκειται για δελτίο, το οποίο κόστισε μόλις 50 λεπτά και συμπληρώθηκε στο Πρακτορείο του ΟΠΑΠ που βρίσκεται στην Κεντρική Πλατεία της πόλης.

Πανελλαδικά, 17 άτομα κατάφεραν να πέσουν μέσα στις προβλέψεις τους όσον αφορά τα 5 νούμερα των δελτίων που υπέβαλαν στον ΟΠΑΠ, ωστόσο κανείς δεν κατάφερε να τα συνδυάσει με τον αριθμό Τζόκερ ώστε να λάβει τα 14 εκατ. ευρώ που κληρώνονταν το βράδυ της Κυριακής.

Συνολικά οι 17 τυχεροί-άτυχοι μοιράζονται 1.339.782,43 εκατ. ευρώ, που σημαίνει ότι θα λάβουν από 78.810,73 έκαστος. Δεν είναι η πρώτη φορά που η τύχη χαμογελά στους Ξανθιώτες, καθώς στο πρόσφατο παρελθόν κάτοχοι τυχερών δελτίων του ΟΠΑΠ ή Λαχείων βρέθηκαν στην πόλη, με τις ζωές τους να αλλάζουν από τη μια μέρα στην άλλη.

Το τυχερό πρακτορείο πάντως φρόντισε να ενημερώσει τους κατοίκους για το τυχερό 5άρι, αναρτώντας στην είσοδό του σχετική ανακοίνωση.
joker_xanthi01.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top