Κρήτη: Βαρέθηκε το σκυλί του και το πέταξε στα σκουπίδια ΖΩΝΤΑΝΟ!

Του έκαναν ευθανασία, για να μην υποφέρει - Θα δικαστεί ο ιδιοκτήτης του

Κρήτη: Βαρέθηκε το σκυλί του και το πέταξε στα σκουπίδια ΖΩΝΤΑΝΟ!
Αποτροπιασμό προκάλεσε η αποκάλυψη της δικηγόρου και μέλους του σωματείου «Ζωόφιλη Δράση», Καλλιόπης Μαραβελάκη, ότι άντρας πέταξε στις αρχές του έτους, τον σκύλο του στα σκουπίδια ΖΩΝΤΑΝΟ, επειδή τον βαρέθηκε!

Το περιστατικό έγινε στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, όπου ένας περαστικός βρήκε το άτυχο ροντβάιλερ μέσα σε ένα σακί σε κάδο σκουπιδιών.

Όπως χαρακτηριστικά είπε η κ. Μαραβελάκη, ένας κάτοικος του Ηρακλείου, ο Ηλίας, στις αρχές του χρόνου βγάζοντας βόλτα τον σκύλο του διαπίστωσε – ότι μέσα σ’ έναν κάδο σκουπιδιών κοντά στην περιοχή της Λ. Κνωσού – βρισκόταν ένα σακί σφιχτά δεμένο και μέσα σε αυτό κάτι κουνιότανε. Όταν άνοιξε το σακί και βρήκε ζωντανό τον παράλυτο σκύλο, τον έβγαλε έξω από τον κάδο και του έδωσε τροφή και νερό.

Την επόμενη μέρα επικοινώνησ�� με το σωματείο «Ζωόφιλη Δράση» ζητώντας βοήθεια.

Οι φωτογραφίες που ανέβηκαν στο διαδίκτυο οδήγησαν στον ιδιοκτήτη του παράλυτου Ροτβάιλερ. Αν και το σκυλί σώθηκε από τα σκουπίδια του έγινε τελικά ευθανασία στο Δημοτικό Κυνοκομείο Ηρακλείου Κρήτης καθώς η κατάσταση της υγείας του ήταν μη αναστρέψιμη. Όσο για το δράστη, στις 24 Νοεμβρίου αναμένεται να δικαστεί από το Β’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top