ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ: Έκλεψε 220.000 ευρώ από τον σύζυγό της και είπε ότι έγινε διάρρηξη

Πιάστηκε στη φάκα

ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ: Έκλεψε 220.000 ευρώ από τον σύζυγό της και είπε ότι έγινε διάρρηξη

​Λάδι νόμιζε ότι θα βγει μια 47χρονη από τη Θεσσαλονίκη, η οποία έκλεψε 220.000 ευρώ από τον ίδιο της τον άνδρα και μετά υποκρίθηκε ότι κάποιος διέρρηξε το σπίτι τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 47χρονη ήξερε ότι ο 60χρονος σύζυγός της έκρυβε τις οικονομίες του στη σοφίτα του διαμερίσματός του, στη Λητή Θεσσαλονίκης.

lhsteia.jpg

Στις 25 Μαΐου λοιπόν αποφάσισε να τα πάρει χωρίς να τον ρωτήσει και χωρίς εκείνος να ξέρει τίποτα φυσικά. Μάλιστα αφού πήρε τα χρήματα, έκανε άνω κάτω το σπίτι για να φαίνεται ότι κάποιος μπήκε και άφησε την πόρτα ανοιχτή.

Όταν ο άνδρας της επέστρεψε στο σπίτι, εκείνη υποκρίθηκε ότι βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και του διηγήθηκε με κάθε λεπτομέρεια την υποτιθέμενη ληστεία. Έτσι λοιπόν κι εκείνος έτρεξε στο αστυνομικό τμήμα για να κάνει μήνυση κατά αγνώστων.

Στο μεταξύ η γυναίκα έκρυψε τα χρήματα σε ειδική κρύπτη στο σπίτι της αδελφής της, όμως τελικά δεν τα είχε οργανώσει όλα τέλεια, όπως νόμιζε.

lhsteia2.jpg

Η αστυνομία μετά από έρευνα έφτασε γρήγορα στα ίχνη της και τελικά αποκαλύφθηκε ότι εκείνη είναι ο περιβόητος ληστής, αφού στην κατοχή της βρέθηκε μέρος των χρημάτων, καθώς και 1.000 δολάρια.

Μετά από όλα αυτά, η 47χρονη αναγκάστηκε να ομολογήσει το έγκλημά της και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της υφαίρεσης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top