ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ο πατέρας περιγράφει πως έκλεψαν το αυτοκίνητό του με το παιδί του μέσα

«Να μην ζήσει κανείς αυτό που ζήσαμε εμείς»

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ο πατέρας περιγράφει πως έκλεψαν το αυτοκίνητό του με το παιδί του μέσα

​Ακόμα δεν μπορεί να συνέλθει ο πατέρας από τη Θεσσαλονίκη, που το μεσημέρι της Παρασκευής είδε έναν άγνωστο να κλέβει το αυτοκίνητό του, μέσα στο οποίο κοιμόταν ο πεντάχρονος γιος του.

Μιλώντας στο Mega, συγκλονισμένος περιέγραψε καρέ καρέ τι συνέβη έξω από το περίπτερο και εύχεται να μην ζήσει κανείς, αυτό που έζησε εκείνος και η οικογένειά του.

«Έχω αφήσει το αυτοκίνητο απ' την απέναντι πλευρά του δρόμου με αναμμένη τη μηχανή γιατί κοιμόταν το παιδί μέσα. Περνώντας απέναντι να αφήσω το τιμολόγιο, εκείνη την ώρα μπήκε αυτός ο νεαρός μέσα», είπε ο πατέρας του μικρού και συνέχισε:

«Παίρνει το αυτοκίνητο να φύγει. Εγώ αντιλαμβάνομαι ότι έχει κλείσει η πόρτα, τρέχω ανοίγω την πόρτα και του φωνάζω το παιδί, είναι το παιδί μου μέσα».

Ο δράστης ανέπτυξε ταχύτητα και έφυγε και ο πατέρας κάλεσε αμέσως την αστυνομία, η οποία και εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό.

Κατά την προσπάθεια του αγνώστου μάλιστα να διαφύγει, το παιδί ξύπνησε και άρχισε να τρομοκρατείται.

«Ήταν λίγο χαμένος, λίγο φοβισμένος όταν είδε όλη αυτή την κατάσταση αλλά είναι καλά. Πιο πολύ ήταν σοκαρισμένος και μου είπε μπαμπά που ήσουν, γιατί με άφησες;», είπε ο πατέρας, ο οποίος παραδέχθηκε ότι χάθηκε η γη κάτω από τα πόδια του.

Ευτυχώς η περιπέτειά τους είχε αίσιο τέλος, αφού όπως έγραψε και το star.gr, ο δράστης εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και το παιδί και προσπάθησε να διαφύγει με ένα ταξί.

Ο οδηγός όμως του ταξί, ακούγοντας την περιγραφή του δράστη στον ασύρματο κατάλαβε ότι ήταν εκείνος που είχε μπει στο όχημά του σαν πελάτης και ειδοποίησε την αστυνομία.

Σύμφωνα με την περιγραφή που έδωσε πρόκειται για έναν αδύνατο άνδρα με μαύρα μαλλιά, ο οποίος φορούσε άσπρο μπλουζάκι, θαλασσί βερμούδα και σαγιονάρες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top