Σήμε��α ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ μέρα για να αλλάξετε το ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ σας

Ότι αλλαγές θέλετε τώρα που προλαβαίνετε

​Προθεσμία μέχρι και σήμερα έχει δώσει το υπουργείο Παιδείας στους υποψηφίους για εισαγωγή στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας που υπέβαλαν το μηχανογραφικό τους, ώστε να κάνουν μερική ή ολική αλλαγή στις προτιμήσεις τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν με μια αίτηση – υπεύθυνη δήλωση να ζητήσουν να διαγραφεί κάποια ή κάποιες από τις προτιμήσεις τους, αλλά δεν θα μπορούν να αλλάξουν τη σειρά των προτιμήσεών τους ή να βάλουν περισσότερες.

Την αίτηση αυτή πρέπει να την υποβάλουν στην Κεντρική Υπηρεσία του υπουργείου Παιδείας επικυρωμένη για το γνήσιο της υπογραφής από ΚΕΠ ή αστυνομικό τμήμα.

Η υπεύθυνη δήλωση αυτή θα πρέπει μέχρι και την Τετάρτη 16.7.2014 (ημερομηνία ταχυδρομικής σήμανσης) να αποσταλεί:

• με φαξ στον αριθμό 210-3442098,
• με courier στην διεύθυνση: Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Διεύθυνση Οργάνωσης και Διεξαγωγής Εξετάσεων, Αν. Παπανδρέου 37, Μαρούσι, ΤΚ 15180, γραφείο 0082.

Υπενθυμίζεται από το υπουργείο Παιδείας ότι «η ανωτέρω προθεσμία είναι οριστική και μετά την παρέλευσή της δεν θα γίνει δεκτή καμία αλλαγή στα μηχανογραφικά δελτία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top