«Κατεβάζει ρολά» η Ιατρική Σχολή Αθηνών

Θα παραμένει κλειστό μέχρι την Παρασκευή

​Μπορεί το ΕΜΠ να άνοιξε, αλλά από την Δευτέρα και για ολόκληρη την εβδομάδα, όπως σας είχαμε ενημερώσει και νωρίτερα στο star.gr, βάζει λουκέτο η Ιατρική Σχολή Αθηνών.

Ειδικότερα σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος διοικητικού προσωπικού ΕΚΠΑ αναφέρει ότι: "την Πέμπτη 3 Ιουλίου εργαζόμενοι από την Ιατρική Σχολή και από άλλες υπηρεσίες του Πανεπιστημίου, πραγματοποίησαν ανοιχτή συνέλευση, σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στο Πανεπιστήμιο και ειδικότερα στην Ιατρική και όπως επισημαίνει, μετά την κατάργηση των φυλάκων, τις απολύσεις των καθαριστριών, τη μετατροπή των συμβασιούχων σε «ελεύθερους επαγγελματίες» και βεβαίως, το μέτρο της διαθεσιμότητας το Πανεπιστήμιο τελεί υπό διάλυση".

Για αυτόν τον λόγο, τονίζουν ότι η κεντρική γραμματεία της Ιατρικής Σχολής θα δέχεται κοινό μόνο δύο μέρες την εβδομάδα, Δευτέρα και Παρασκευή. Οι ώρες υποδοχής κοινού μειώνονται κατά μία ώρα και πλέον θα λειτουργεί 11:00-13:00.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top