Έπεσε ΞΥΛΟ στις λαϊκές: Επιτέθηκαν σε ανθρώπους που μοίραζαν φυλλάδια του ΣΥΡΙΖΑ

Μοίραζαν προεκλογικό υλικό

Έπεσε ΞΥΛΟ στις λαϊκές: Επιτέθηκαν σε ανθρώπους που μοίραζαν φυλλάδια του ΣΥΡΙΖΑ

​Ένταση προκλήθηκε στην δωρεάν διανομή φρούτων και λαχανικών από παραγωγούς στην λαϊκή αγορά του Κολωνού, καθώς «εκπρόσωποι» του ΣΥΡΙΖΑ βρήκαν την ευκαιρία να μοιράσουν προεκλογικό υλικό.

Οι άνθρωποι που μοίραζαν φυλλάδια υποστήριξης του ΣΥΡΙΖΑ, λόγω των περιφερειακών εκλογών, δέχτηκαν επίθεση από τους παραγωγούς. Τα σκηνικά που εξελίχθηκαν ήταν ιδιαίτερα βίαια, μιας και όπως βλέπετε ένας από τους «εκπρόσωπους» του ΣΥΡΙΖΑ, είναι χτυπημένος με αποτέλεσμα να ματώσει η μύτη του.

Οι παραγωγοί υποστήριξαν ότι η κίνηση αυτή επισκιάζει τον πραγματικό σκοπό της δωρεάν διανομής των φρούτων και των λαχανικών. Οι ίδιοι, προχώρησαν σε αυτήν την κίνηση για να βοηθήσουν τον κόσμο και όχι για να το «εκμεταλλευτούν» πολιτικές παρατάξεις και να κάνουν προεκλογικό αγώνα, ήταν τα χαρακτηριστικά τους λόγια.

Από την άλλη πλευρά, οι άνθρωποι που μοίραζαν τα φυλλάδια, είπαν ότι «έφαγαν» ξύλο από «φουσκωτούς», μαυροφορεμένους άντρες που στέκονταν μπροστά απο τους πάγκους και δεν τους είχαν ξαναδεί στην λαϊκή αγορά.

Ευτυχώς τα πράγματα ηρέμησαν πολύ γρήγορα και οι παραγωγοί συνέχισαν να μοιράζουν δωρεάν φρούτα και λαχανικά στον κόσμο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top