ΚΑΙΡΟΣ: Μην βγείτε από το σπίτι χωρίς ομπρέλα – Συνεχίζονται οι βροχές και οι καταιγίδες

Αναλυτική πρόγνωση για όλη την χώρα

ΚΑΙΡΟΣ: Μην βγείτε από το σπίτι χωρίς ομπρέλα – Συνεχίζονται οι βροχές και οι καταιγίδες

​Θα συνεχιστούν και σήμερα Σάββατο στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας οι βροχές και οι καταιγίδες, με την ΕΜΥ να προβλέπει σταδιακή εξασθένησή τους από το μεσημέρι. Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά ισχυρά στα ανατολικά και νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 6 με 8 μποφόρ στο ανατολικό Αιγαίο.

Στην Αττική προβλέπονται βροχές και τοπικές καταιγίδες, πιθανόν στην αρχή της ημέρας ισχυρές. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα περιοριστούν στα ανατολικά και βόρεια του νομού και θα ασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 15 βαθμούς κελσίου.

Νεφώσεις με βροχές προβλέπονται και στη Θεσσαλονίκη, αλλά ο καιρός βαθμιαία θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί 3 με 5 και το απόγευμα πρόσκαιρα βορειοδυτικοί και το θερμόμετρο θα δείξει από 9 έως 12 βαθμούς κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση

Μακεδονία, Θράκη

Νεφώσεις με βροχές. Βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά (πάνω από τα 1200μ).Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 13 βαθμούς κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Άστατος καιρός με τοπικές βροχές μικρής διαρκείας στα βόρεια και σποραδικές καταιγίδες στα νοτιοδυτικά. Βαθμιαία βελτίωση από το μεσημέρι. Ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά (πάνω από τα 1200μ). Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί και βαθμιαία από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά πιθανόν μέχρι το μεσημέρι ισχυρές. Ύφεση των φαινόμενων από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στα βόρεια 6 μποφόρ, που σταδιακά θα στραφούν σε βορειοανατολικούς. .Η θερμοκρασία θα κυμανθεί ��πό 8 έως 15 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Ύφεση των φαινόμενων από το βραδύ. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ και στα δυτικά από βόρειες διευθύνσεις με την ιδία ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 14 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Ύφεση των φαινόμενων από τη νύχτα. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 6 με 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 16 βαθμούς κελσίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top