ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Είδαν τον Μπεν στον ίδιο καταυλισμό στα Φάρσαλα όπου έμενε η 4χρονη Μαρία

Μάρτυρας "καίει" γνωστή οικογένεια ρομά της Βέροιας- Ανατριχιαστικά στοιχεία

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Είδαν τον Μπεν στον ίδιο καταυλισμό στα Φάρσαλα όπου έμενε η 4χρονη Μαρία

Συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας τόσο για το 4χρονο κατάξανθο αγγελούδι με τα πράσινα μάτια που βρέθηκε σε καταυλισμό Ρομά στα Φάρσαλα, όσο και για άλλα παιδιά που έχουν εξαφανιστεί, μιας και η υπόθεση της μικρής Μαρίας έχει πάρει διαστάσεις παγκόσμιου ενδιαφέροντος.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η Sunday Mirror, μαρτυρίες αναφέρουν ότι είδαν τον μικρό Μπεν Ντίναμ, που είχε εξαφανιστεί στη Κω το 1991 ενώ ήταν τότε 21 μηνών, στον ίδιο καταυλισμό τσιγγάνων που βρέθηκε και η Μαρία!

Kerry-Needham-2470931 (1).jpg
Η εφημερίδα φιλοξενεί συνέντευξη της μητέρας του Μπεν: «Οι ελληνικές αρχές μας είπαν ότι οι τσιγγάνοι δεν αρπάζουν παιδιά, τώρα ξέρουν ότι το κάνουν», δηλώνει η 41χρονη Κέρι Ντίμαμ και δεν κρύβει πως οι εξελίξεις την κάνουν αισιόδοξη πως μπορεί να βρει τον γιο της, που σήμερα θα είναι 24 ετών.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η μαρτυρία πως ο Μπεν ήταν στον καταυλισμό των Φαρσάλων έγινε από τον Αντώνη Μπέντζιο, ο οποίος είχε επισκεφτεί τον καταυλισμό αναζητώντας τον δικό του γιο και είδε ένα παιδί που έμοιαζε με τον Μπεν.

The-Roma-camp-in-Farsala-Greece-where-the-yet-unidentified-blond-four-year-old-girl-was-discovered-2470234.jpg
Ο συγκεκριμένος άνδρας ο οποίος έχει κάνει φυλακή για λόγους που δεν διευκρινίζονται στο σημοσίευμα, αποκάλυψε στην γιαγιά και τον παππού του Μπεν όταν τον επισκέφθηκαν στο σωφρονιστικό ίδρυμα, ότι ο μικρός ζούσε με την οικογένεια Κερίμι, πασίγνωστη οικογένεια της Βέροιας που μένει σε καταυλισμό. Είπε πως το ήξερε αυτό γιατί το 1991 απέδρασε από τη φυλακή και πήγε να πάρει τον γιο του, που έμενε με τη συγκεκριμένη οικογένεια.

Ο Μπέντζιος υποστήριξε ότι τότε είδε τον Μπεν και όταν ρώτησε τον αρχηγό της οικογένειας του είπαν ότι «τον πήραν από την Κω».

Σύμφωνα με τ��ν οικογένεια του Μπεν, έδωσε κατάθεση στην αστυνομία αλλά το στοιχείο δεν αξιοποιήθηκε ποτέ.

How-Ben-Needham-may-look-now-2470927.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top