Τι βρήκαν οι ράμπο του ΣΔΟΕ στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Μεσογείων

Έρευνα για τα οικονομικά του κόμματος

Τι βρήκαν οι ράμπο του ΣΔΟΕ στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Μεσογείων

Πρώτη ανάρτηση 13.24

Έφοδο στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής στην λεωφόρο Μεσογείων έκανε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι το ΣΔΟΕ.

Για σχεδόν 3 ώρες έκαναν φύλλο και φτερό τα βιβλία της Χρυσής Αυγής οι τέσσερις Ράμπο του ΣΔΟΕ που επισκέφθηκαν τα κεντρικά γραφεία του Κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο έλεγχος ξεκίνησε απο το 2001 και θα συνεχισθεί και τις επόμενες ημέρες για τις επόμενες χρονιές μέχρι σήμερα.

Οι Ράμπο του ΣΔΟΕ εφοδιασμένοι με laptop που είναι απ΄ευθείας συνδεδεμένα με το σύστημα ELENXIS του υπουργείου Οικονομικών καταγράφουν κάθε παραστατικό και κάθε εγγραφή στα βιβλία και κάνουν διασταυρώσεις τόσο για τις οικονομικές συναλλαγές καθενός με το Κόμμα της Χρυσής Αυγής, όσο και για το ενδεχόμενο της έκδοσης ή λήψης εικονικών ή πλαστών τιμολογίων.

Ταυτόχρονα γίνεται αναλυτικός έλεγχος για κάθε ενδεχόμενη φορολογική παράβαση αλλά και για όσους (οικονομικά επιφανείς) έχουν συνδράμει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο τον Λαϊκό Σύνδεσμο.

Ο έλεγχος θα συνεχισθεί και τις επόμενες ημέρες και αφού ολοκληρωθεί θα συνεχισθεί για κάθε έναν από τους βουλευτές της Χ.Α.

Σημειώνεται οτι οι Ράμπο του ΣΔΟΕ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, βρήκαν κλίμα ήρεμο και διάθεση συνεργασίας με τους υπεύθυνους του κόμματος.



Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top