Γερμανοί ναζιστές: "Η ελληνική κυβέρνη��η προσπαθεί να ποινικοποιήσει την Χ.Α."

Παραμένει στο 8% το κόμμα στις δημοσκοπήσεις

Γερμανοί ναζιστές: "Η ελληνική κυβέρνηση προσπαθεί να ποινικοποιήσει την Χ.Α."

Ανακοίνωση με την οποία κατηγορεί εμμέσως την ελληνική κυβέρνηση για τις συλλήψεις στελεχών και βουλευτών της… Χρυσής Αυγής εξέδωσε η ναζιστική οργάνωση της Γερμανίας με την ονομασία «Freies Net Sud».

«Η ελληνική κυβέρνηση προσπαθεί να ποινικοποιήσει την Χρυσή Αυγή», ξεκινάει η ανακοίνωση της ναζιστικής οργάνωσης, μέλη της οποίας να σας θυμίσουμε ότι είχαν φωτογραφηθεί στο ελληνικό κοινοβούλιο καλεσμένοι του κ. Μιχαλολιάκου στο παρελθόν.

Αφού αναφέρεται λεπτομερώς στην σύλληψη των στελεχών και των βουλευτών της Χ.Α. προσθέτει ότι τα ελληνικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι υπάρχουν δήθεν επαρκή στοιχεία, που δείχνουν ότι πρόκειται για εγκληματική οργάνωση, ενώ σε αναφορά για τις κατηγορίες, τονίζεται ότι αυτά βασίζονται στις συνομιλίες της ΕΥΠ και σε μαρτυρίες αλλοδαπών, θύματα σωματικής βίας και σε μέλη της παράταξης.

Η ανακοίνωση αναφέρεται ακόμα και στις διαμαρτυρίες συμπαράστασης από εκατοντάδες υποστηρικτές, οι οποίοι φώναζαν «Δόξα, Τιμή, Χρυσή Αυγή», καθώς και στην ανακοίνωση του κόμματος προς τον Τύπο, σύμφωνα με την οποία θα συνεχίσει η παράταξη να αγωνίζεται απέναντι στο διεφθαρμένο κράτος.

Τέλος, υποστηρίζεται ότι η κυβέρνηση πίστευε πώς με αυτό τον τρόπο θα άνοιγε τα μάτια των ψηφοφόρων η Χρυσή Αυγή, όμως όπως καταλήγει, το 8% εξακολουθεί να δηλώνει ότι θα ψηφίζει το κόμμα του κ. Μιχαλολιάκου, ποσοστό που πριν τον θάνατο του αριστερού ράπερ ήταν 15%

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top