Φέρνουν νέες συλλήψεις 100 φάκελοι με ύποπτους θανάτους και δεκάδες επεισόδια!

Αντιμέτωπα με ποινικές διώξεις ή και φυλακή πολλά στελέχη της Χρυσής Αυγής

Φέρνουν νέες συλλήψεις 100 φάκελοι με ύποπτους θανάτους και δεκάδες επεισόδια!

Αντιμέτωπα με ποινικές διώξεις αλλά και τη φυλακή είναι πιθανόν να βρεθούν πολλά ακόμη στελέχη της Χρυσής Αυγής, καθώς το καυτό πόρισμα του εισαγγελέα κ. Χαράλαμπου Βουρλιώτη περιέχει 100 (!) υποθέσεις με δολοφονίες ή ύποπτους θανάτους, ξυλοδαρμούς μέχρι τελικής πτώσεως, βιαιοπραγίες, εκβιασμούς και εμπρησμούς!

Στο μικροσκόπιο της εισαγγελικής έρευνας βρίσκονται οι υποθέσεις εξαφανισμένων μεταναστών, οι καταγγελίες συγγενών τους όπως τις έχουν υποδεχθεί οι εγχώριες ενώσεις ομοεθνών τους, καθώς και μακάβρια ευρήματα των τελευταίων δύο ετών στην Αττική και την Κεντρική Ελλάδα που παραπέμπουν στην εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής.

Ιδιαίτερα σημαντική θεωρείται η κατάθεση επικεφαλής ένωσης μεταναστών σχετικά με καταγγελία του παρελθόντος για μοιραία (ξεψύχησε δύο μέρες μετά) βιαιοπραγία αστυνομικών σε βάρος αλλοδαπού, όταν εκείνος μετέβη στο αστυνομικό τμήμα προκειμένου να καταγγείλει σε βάρος του ξυλοδαρμό.

Παράλληλα, πέντε φάκελοι με δολοφονίες αλλοδαπών που κάποτε εμφανίστηκαν ως υποθέσεις ξεκαθαρίσματος λογαριασμών, τώρα εξετάζονται υπό νέο πρίσμα, μετά από τις καταθέσεις-μαρτυρίες θυμάτων μεταναστών και των εκπροσώπων της κοινότητάς τους στην Ελλάδα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top