Ξεσπούν οι γονείς του Π. Φύσσα στο Star: "Υπάρχει βίντεο με την δολοφονία του παιδιού μας"

"Φέρτε μου εδώ αυτόν που έδωσε την εντολή, αλλιώς εκτελέστε τον", λέει ο πατέρας

Ξεσπούν οι γονείς του Π. Φύσσα στο Star: "Υπάρχει βίντεο με την δολοφονία του παιδιού μας"

Δύο μέρες μετά την άγρια δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα η μητέρα του ξεσπάει και μιλώντας στο Star καταγγέλλει «Υπάρχει βίντεο από τη στυγερή δολοφονία του παιδιού».

«Υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας που πήγε στην αστυνομία και τους είπε, "έχω το βίντεο να δείτε ακριβώς πως έγινε. Ότι δεν ήταν έτσι, όπως τα λένε, ότι τα έβαλε με τρεις και δεν τον καταφέρανε”. Δεν τον καταφέρανε γιατί τα έβαλε με λόγο. Με το λόγο, δεν τον πειράξανε, δεν τον ακουμπήσανε αυτοί. Πήγαν να τον χτυπήσουν, δεν τον χτύπησαν και ήρθε ο άλλος και τον μαχαίρωσε», λέει χαρακτηριστικά με φωνή σπασμένη.

Τραγική φιγούρα και ο πατέρας του 34χρονου, ο οποίος δεν μπορεί να συγκρατήσει την οργή του για το χαμό του μονάκριβου γιου του!

«Ήρθε ένας από το αντίθετο ρεύμα με αμάξι, ο πληρωμένος δολοφόνος, ο εκτελεστής, ο εκπαιδευμένος εκτελεστής και τον εκτέλεσε. Δεν είχε προηγούμενα μαζί του. Δεν ήταν αναρχικό στοιχείο ο γιος μου», τονίζει και προσθέτει φανερά καταβεβλημένος «Κατεβαίνει κάτω και του λέει " εσένα ρε π** θα σε εκτελέσω».

«Τον σκότωσε με επαγγελματικό χτύπημα στην καρδιά. Μου είπε ο γιατρός ότι το έστριψε το μαχαίρι για να μην μπει αέρας μέσα, για αυτό και δε χύθηκε πολύ αίμα» εξηγεί προκαλώντας ανατριχίλα.

Ο κ. Φύσσας επιμένει ότι ο δολοφόνος του παιδιού του πρέπει να εκτελεστεί: «Η δικαίωσή μου εμένα είναι το κράτος να μου τον παραδώσει στα χέρια μου. Αν δε θέλει να το κάνει, αύριο κιόλας να τον δικάσουν και να τον εκτελέσουν. Βρες αυτόν που έδωσε την εντολή».

Δείτε τι λένε οι τραγικοί γονείς στο δελτίο του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top