Taser, πτυσσόμενο γκλομπ και έντυπο υλικό της Χρυσής Αυγής βρέθηκαν στο σπίτι του δολοφόνου

Τον πήραν τηλέφωνο για να σκοτώσει

Taser, πτυσσόμενο γκλομπ και έντυπο υλικό της Χρυσής Αυγής βρέθηκαν στο σπίτι του δολοφόνου

Άφωνο έχει μείνει το πανελλήνιο από την υπόθεση δολοφονίας του 34χρονου μουσικού Παύλου Φύσσα από 45χρονο ακροδεξιό.

0 45χρονος όπως σας αναφέραμε και σε προηγούμενη ανάρτηση, ομολόγησε την πράξη του ενώ παραδέχθηκε ότι ανήκει στη Χρυσή Αυγή.

Το χρονικό της δολοφονίας

Ο Παύλος Φύσσας βρίσκονταν με την παρέα του σε καφετέρια παρακολουθώντας τον ποδοσφαιρικό αγώνα του Ολυμπιακού. Κάποια στιγμή ένας εξ αυτών έκανε ένα σχόλιο για τη Χρυσή Αυγή. Τότε κάποιος από την καφετέρια τηλεφώνησε και ειδοποίησε μία ομάδα ακροδεξιών, οι οποίοι εμφανίστηκαν στο σημείο λίγο αργότερα.

Λίγο μετά τις 00:10 τα ξημερώματα, ο 34χρονος με την παρέα του κινήθηκε προς την Π.Τσαλδάρη, όπου είχε σταθμεύσει το δίκυκλο του.

Εκεί διαπληκτίστηκε η παρέα του θύματος με τους ακροδεξιούς που είχαν μαζευτεί. Κάποια στιγμή ένα αυτοκίνητο κατέφθασε στο σημείο και από εκεί κατέβηκε ο 45χρονος δράστης ο οποίος αφού έβγαλε ένα μαχαίρι, του το «έμπηξε» δύο φορές στην καρδιά.

Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, η ομάδα ΔΙΑΣ που ενεργούσε περιπολία ενημερώθηκε από το κέντρο άμεσης δράσης για τη συμπλοκή και αστυνομικοί κατέφθασαν στο σημείο ενώ το θύμα είχε ήδη δεχθεί δύο χτυπήματα.

Αυτόπτες μάρτυρες υπέδειξαν ως δράστη τον 45χρονο ο οποίος και συνελήφθη.

Στο χώρο της συμπλοκής και πολύ κοντά στο αυτοκίνητο του δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα στιλέτο με αίματα.


Το θύμα μεταφέρθηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου και κατέληξε παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Στο μεταξύ σε έλεγχο που έγινε σπίτι του δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα taser.

Επίσης όπως κατέθεσε η σύζυγος του στο σπίτι τους υπήρχαν ένα πτυσσόμενο γκλομπ και έντυπο υλικό συγκεκριμένου πολιτικού χώρου τα οποία απομάκρυνε η ίδια μετά το περιστατικό.

Σε εξέλιξη είναι εκτεταμένες έρευνες παρουσία εισαγγελέων σε διάφορους χώρους, σπίτια και γραφεία για την αναζήτηση στοιχείων που να σχετίζονται με τον δράστη και τη δολοφονία.

Ο δράστης με τη δικογραφία που σχηματίζεται εις βάρος του θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top