Διωξη για απόπειρα απαγωγής σε βάρος του επιχειρηματία Αν. Πάλλη

Για την υπόθεση Ρέστη

Διωξη για απόπειρα απαγωγής σε βάρος το�� επιχειρηματία Αν. Πάλλη

Ο εισαγγελέας άσκησε εναντίον του επιχειρηματία Αναστάσιου Πάλλη που εμπλέκεται στην υπόθεση Ρέστη και εναντίον άλλων τριών ατόμων δίωξη κατά περίπτωση για αδικήματα όπως αρπαγή, απόπειρα εκβίασης και ηθική αυτουργία στην αρπαγή και την απόπειρα εκβίασης.

Τον κατάλογο των κατηγορουμένων συμπληρώνουν ένας απόστρατος αξιωματικός, ένας εν ενεργεία αστυνομικός και ένας δικηγόρος.

Σύμφωνα με την κατηγορία, ο Πάλλης έδωσε εντολή στους συνεργούς του να αρπάξουν μέσα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος στις 27 Νοεμβρίου 2012, τον Βρετανό υπήκοο Έντουαρντ Πρινγκλ Στέισι, με τον οποίο είχαν ιδρύσει εταιρεία που θα αναλάμβανε τη φύλαξη πλοίων στη Σομαλία και σε άλλες περιοχές όπου δρουν πειρατές. Τα πλοία αυτά ανήκαν σε εταιρεία συμφερόντων και του προφυλακισμένου εφοπλιστή Βίκτωρα Ρέστη.

Ο Βρετανός κατάφερε κάποια στιγμή να καταγγείλει όσα έζησε στη δικαιοσύνη. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε βάρος του Αναστάσιου Πάλλη εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης για ύποπτα δάνεια ύψους πολλών εκατομμυρίων ευρώ που πήρε από την τράπεζα FBB του Βίκτωρα Ρέστη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top