Η παπαδιά μιλάει μέσα από τη φυλακή: «Δεν είμαι διαβολική γυναίκα»!

''Τα παιδιά μου δεν μου μιλάνε!''

Η παπαδιά μιλάει μέσα από τη φυλακή: «Δεν είμαι διαβολική γυναίκα»!

​Στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου Αιγίου η παπαδιά που σ��ότωσε μαζί με τον εραστή της τον ιερέα από την Ηλεία ήρθε ξανά αντιμέτωπη με τον συγκατηγορούμενό της!

Το ζευγάρι καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη αλλά εκείνη αποποιείται τον χαρακτηρισμό της σατανικής γυναίκας!

Η ίδια μιλώντας σε εφημερίδα παραδέχεται το λάθος της ωστόσο, όπως λέει αυτό δε σημαίνει ότι είναι δολοφόνος.

«Πλήρωσα τα προσωπικά μου λάθη. Γνώρισα αυτό τον άνθρωπο και μου κατέστρεψε τη ζωή, τη δική μου και της οικογένειάς μου. Αυτό ήταν το σφάλμα μου. Ότι είδα τον άνθρωπο αυτόν τρεις φορές. Δεν μου συγχώρεσαν το ότι ήμουν παπαδιά και είχα εξωσυζυγική σχέση. Αν δεν ήμουν παπαδιά κανείς δεν θα είχε ασχοληθεί μαζί μου. Έκανα ένα λάθος, αυτό όμως δε σημαίνει ότι είμαι δολοφόνος. Δεν είμαι η διαβολική γυναίκα που ήθελε νεκρό τον άντρα της» δηλώνει και επιμένει ότι είναι αθώα, ενώ μιλάει και για τη σχέση της με τα παιδιά της!


«Ζητώ συγγνώμη από τα παιδιά μου»! λέει και συνεχίζει: «Τα παιδιά μου δεν μου μιλάνε κι αυτό με πονάει περισσότερο από τη φυλακή. Θέλω να τα δω και να τους εξηγήσω, να τους ζητήσω συγγνώμη, γιατί αν δεν είχα γνωρίσει αυτόν τον άνθρωπο, δεν θα είχαν χάσει τον πατέρα τους. Είμαι σίγουρη ότι τα παιδιά μου ξέρουν ότι είμαι αθώα. Ξέρουν ότι δεν θα έκανα ποτέ κακό σε κανέναν. Τα παιδιά μου ξέρουν τι άνθρωπος είμαι. Είναι θυμωμένα και πληγωμένα και τα καταλαβαίνω. Θέλω μόνο να πω στους γιους μου ότι τους αγαπάω και τους περιμένω».

Όσο για τον εραστή της που κατά τη διάρκεια της δίκης πήρε όλο το βάρος πάνω του "αθωώνοντάς" τη λέει:

«Είπε επιτέλους την αλήθεια. Ίσως να συνειδητοποίησε τι έχει κάνει. Σκότωσε έναν άνθρωπο, κατέστρεψε μια οικογένεια και στέρησε μια μάνα από τα παιδιά της. Ίσως να μην το άντεξε άλλο η συνείδηση του».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top