Ποια βασίλισσα έρχεται στην Ελλάδα μαζί με 40 σεφ, ένα στόλο bodyguards,στυλίστες και κομμωτές;

Πιλότοι,βατραχά��θρωποι και αστυνομικοί στα πόδια της μεγαλειοτάτης

Ποια βασίλισσα έρχεται στην Ελλάδα μαζί με 40 σεφ, ένα στόλο bodyguards,στυλίστες και κομμωτές;

​Βασιλικό αίμα θα «καταφθάσει» στην Κυλλήνη. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας θα επισκεφτεί την περιοχή προκειμένου να περάσει λίγες στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς.

Rania.jpg

Η πανέμορφη γαλαζοαίματη θα ταξιδέψει ως τη χώρα μας με το ιδιωτικό αεροπλάνο της και, εκτός από τα τέσσερα παιδιά της, θα τη συνοδεύει μεγάλος αριθμός ανδρών της ασφαλείας της. Η βασίλισσα, ο διάδοχος του θρόνου πρίγκιπας Χουσεΐν, οι πριγκίπισσες Ιμάν και Σάλμα και ο πρίγκιπας Χασέμ θα μείνουν σε πολυτελέστατο θέρετρο της περιοχής. , ενώ υπάρχει πρόβλεψη και για μέτρα ασφαλείας τόσο στην ξηρά όσο και στη θάλασσα.

QueenRania-Oprah3.jpg

Τη βασιλική οικογένεια θα ακολουθούν 40 μάγειρες, οι οποίοι θα επιμελούνται τα φαγητά και τα σνακ, ενώ θα υπάρχουν άνθρωποι που θα δοκιμάζουν οτιδήποτε περνάει από το τραπέζι τους.

Πενήντα βατραχάνθρωποι θα κάνουν ελέγχους στη θάλασσα πριν και κατά τη διάρκεια του μπάνιου της βασιλικής οικογένειας στα καταγάλανα νερά του Ιονίου.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην παραλία, ελικόπτερα θα πετούν πάνω από την περιοχή για προληπτικούς λόγους.

queen_rania.jpg

Μεγάλος αριθμός ανδρών θα ελέγχει διαρκώς την ξηρά και μάλιστα, όπως μας λένε καλά πληροφορημένες πηγές, προτού τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Ιορδανίας κατεβούν στην παραλία, φρουροί θα έχουν φροντίσει να έχουν φύγει όλοι οι υπόλοιποι λουόμενοι, ώστε να μπορούν να κολυμπήσουν και να κάνουν την ηλιοθεραπεία τους ανενόχλητοι.

Στο πλευρό της βασίλισσας θα είναι και οι προσωπικοί στιλίστες της, κομμωτές και μακιγιέρ, ενώ αναμένονται και πολλές βαλίτσες με ακριβές δημιουργίες για τις βραδινές εμφανίσεις της, και άνετα αλλά με επώνυμη υπογραφή σπορ ρούχα για τις υπόλοιπες ώρες.

Queen-Rania-23468-1-402.jpg

Η Κυλλήνη βρίσκεται επί ποδός να υποδεχτεί την βασίλισσα Ράνια και να της παράσχει όσο το δυνατό καλύτερες υπηρεσίες καθώς η μεγαλειοτάτη συνηθίζει να βάζει πολύ βαθιά το ντελικάτο χέρι της στην τσέπη, ειδικά όταν ικανοποιούνται οι επιθυμίες της

Τα φιλοδωρήματα που μοιράζει λένε ότι ανέρχονται συνήθως στα 100 ευρώ στον καθένα. Ωστόσο, όσοι την έχουν γνωρίσει από κοντά έχουν να λένε ότι πρόκειται για μια απλή και χαμηλών τόνων γυναίκα, η οποία όμως πρέπει να ακολουθεί το πρωτόκολλο που επιβάλλει το παλάτι.

raniacompare.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top