Σεξουαλική παρενόχληση:35χρονος έκανε ασφαλιστικά μέτρα σε 50χρονη!

Της απαγορεύει να τον πλησιάζει στα 200 μέτρα

Δεκτά έγιναν από το Μονομελές Πρωτοδικείο Ξάνθης τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει 35χρονος, ο οποίος παρενοχλείται σεξουαλικά με πιεστικό τρόπο από 50χρονη.

Ο άνδρας που έχει καταθέσει αγωγή σε βάρος της, με την αίτησή ασφαλιστικών μέτρων που έγινε δεκτή, ζήτησε και πέτυχε να της απαγορευτεί να τον προσεγγίζει ή να τον ενοχλεί.

apofasi-sexoualiki.jpgΠως ξεκίνησε η υπόθεση

Η 50χρονη υπήρξε συνάδελφος με τον 35χρονο στον ίδιο χώρο εργασίας μ�� τις σχέσεις τους να παραμένουν τυπικές.

Όταν αυτός αποχώρησε και προσλήφθηκε σε άλλη εταιρία, η 50χρονη άρχισε να τον παρενοχλεί με τηλεφωνήματα στο κινητό και το τηλέφωνο της εταιρίας, sms και mails. Παρά την αντίδρασή του, αυτή συνέχισε ενώ δεν μπόρεσε να τη συνετίσει ούτε η εισαγγελία στην οποία προσέφυγε ο άνδρας για συμβουλευτική παρέμβαση. Η κατάσταση έγινε αφόρητη και εκρηκτική με αποτέλεσμα ο άνδρας να αναγκαστεί να οδηγηθεί στο Πρωτοδικείο για να μπορέσει να την κρατήσει μακριά του, ενώ η αίτηση συζητήθηκε στις 27 Μαΐου.

Απαγόρευση για οποιαδήποτε προσέγγιση και πρόστιμο 500 ευρώ για κάθε παράβαση

Σύμφωνα με την απόφαση το Μονομελές Πρωτοδικείο απαγορεύει στην 50χρονη να τηλεφωνεί ή να στέλνει μηνύματα στο νεαρό άνδρα, όπως επίσης και να τον πλησιάζει σε απόσταση μικρότερη των 200 μέτρων! Η απόφαση ισχύει μέχρι να εκδικαστεί η κύρια αγωγή που έχει κατατεθεί ενώ για κάθε παράβαση η 50χρονη θα πληρώνει 500 ευρώ!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάθεση αγωγής και αίτησης ασφαλιστικών μέτρων σε βάρος της δεν την έχει αποθαρρύνει και συνεχίζει να παρενοχλεί τον 35χρονο κάτι που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να έχουμε και προσαγωγή της στο αυτόφωρο, αν επιμείνει σε αυτή τη στάση.

Οι περιπτώσεις σεξουαλικής παρενόχλησης από γυναίκες σε άνδρες είναι αρκετά σπάνιες, ποσο μάλλον όταν αυτές έχουν τόσο επίμονο χαρακτήρα που φτάνουν μέχρι το Δικαστήριο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top