Σύλληψη με άγριο πιστολίδι και τραυματία στο Παγκράτι κατά τη διάρκεια της νύχτας!

Πυρ στη μέση του δρόμου άνοιξε ο ληστής - τον εντόπισαν σε πολυκατοικία

Σύλληψη με άγριο πιστολίδι και τραυματία στο Παγκράτι κατά τη διάρκεια της νύχτας!

Πρώτη ανάρτηση: 23/05/2013 21:47

Σκηνές Φαρ Ουέστ εκτυλίχθησαν το βράδυ της Πέμπτης στο Παγκράτι, όταν κακοποιός άνοιξε πυρ στη μέση του δρόμου και τραυμάτισε έναν αστυνομικό, προκειμένου να γλιτώσει την σύλληψη! Τελικά, ο δράστης συνελήφθη μέσα σε πολυκατοικία.

Όλα ξεκίνησαν στις 20:25 στον Νέο Κόσμο, όταν ο 42χρονος δράστης εισέβαλε σε φαρμακείο και με την απειλή όπλου άρπαξε άγνωστο χρηματικό ποσό. Μάλιστα, για να πείσει τον ιδιοκτήτη να πάρει τα χρήματα, τον χτύπησε και τον τραυμάτισε με το πίσω μέρος του όπλου.

Στη συνέχεια, ο ίδιος κακοποιός λήστεψε φαρμακείο επί της οδού Ηλιουπόλεως στον Υμηττό, ενώ συνέχισε την δράση του, πάντα με την απειλή όπλου, σε φαρμακείο του Βύρωνα!

Αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν για να εντοπίσουν τον 42χρονο, τον εντόπισαν περίπου στις 21:30 στην Χρεμωνίδου, στο Παγκράτι, μέσα σε ταξί. Όταν τον κάλεσαν να παραδοθεί, εκείνος άνοιξε πυρ, τραυματίζοντας έναν αστυνομικό! Ο αστυνομικός φορούσε αλεξίσφαιρο και τραυματίστηκε ελαφρά στην κοιλιακή χώρα, ενώ διακομίστηκε προληπτικά το «401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο».

Μέσα στο πανδαιμόνιο, ο 42χρονος έσπευσε να εξαφανιστεί στην περιοχή και οι αστυνομικοί άρχισαν να τον αναζητούν πόρτα πόρτα, για να τον εντοπίσουν τελικά και να τον συλλάβουν σε πολυκατοικία.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ VIDEO ΤΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΙΟ ΠΙΣΤΟΛΙΔΙ.​​

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top