Κορυφώνεται η έξοδος του Πάσχα: Φεύγουν και οι τελευταίοι!

Αδειάζει η Αθήνα, γεμίζουν οι επαρχιακές πόλεις

Φεύγουν σήμερα και οι τελευταίοι Αθηναίοι για να εορτάσουν το Πάσχα στην επαρχία με σύμμαχο τον καλό καιρό.

Τα μέτρα της Τροχαίας είναι ενισχυμένα στα εθνικά οδικά δίκτυα για την ασφαλή οδική μετακίνηση των εκδρομέων, ενώ αυξημένα είναι τα μέτρα στις εισόδους - εξόδους των μεγάλων αστικών κέντρων.

Σήμερα από τις 6:00-16:00 απαγορεύεται η κίνηση των φορτηγών στις εθνικές οδούς:

-Στη Νέα Εθνική Οδό (Ν.Ε.Ο.) και στην Παλιά Εθνική Οδό (Π.Ε.Ο.) Αθηνών – Κορίνθου- Πατρών, από τα διόδια της Ελευσίνας μέχρι τα Διόδια του Ρίου εξαιρούμενου του τμήματος από τη χ/θ 145 έως τη χ/θ 205+800 (κόμβος Ρίου).

-Στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης, από τον κόμβο Αγίου Στεφάνου (Κρυονέρι) μέχρι τη διασταύρωση του Μπράλλου, από τον κόμβο Λαμίας μέχρι τον κόμβο Ραχών Φθιώτιδας και από τη Λάρισα (χ.θ. 365+400) μέχρι τη κάτω διάβαση περιοχής Σκοτίνας (χ.θ. 410).

-Στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών από την αερογέφυρα Θέρμης μέχρι το 34ο χιλιομ.

-Στην Εθνική Οδό Σχηματαρίου – Χαλκίδας, από τη διασταύρωσή της με τη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης μέχρι την υψηλή γέφυρα Χαλκίδας (χ.θ. 12+300).

Στο λιμάνι του Πειραιά την Μ. Πέμπτη η κίνηση ήταν αυξημένη, όπου μέχρι και την Τρίτη του Πάσχα είναι προγραμματισμένα 71 δρομολόγια και ενισχυμένη, συγκριτικά με πέρσι, κατά 25%.

Κάντε κλικ εδώ να δείτε τον καιρό του τριημέρου.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top