Θλιβερό: Πέθανε 4 μηνών βρέφος από πνευμονία!

Απελπισμένος ο πατέρας του το είχε μεταφέρει νεκρό στην Αστυνομία

Θλιβερό: Πέθανε 4 μηνών βρέφος από πνευμονία!

​Μια πολύ θλιβερή ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας.

Ένα βρέφος μόλις 4 μηνών από την Κύπρο, έχασε τη ζωή του λόγω πνευμονίας σύμφωνα με την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου, που τη Δευτέρα έκανε την νεκροψία στη σορό του άτυχου αγοριού.

Το μωρό είχε βεβαρημένο «ιστορικό» μετά την πρόωρη γένεση του και την τρίμηνη κράτησή του για νοσηλεία στο Μακάριο Νοσοκομείο.

Η υπόθεση του θανάτου του βρέφους συγκλόνισε την περασμένη Παρασκευή όλη την Κύπρο, αφού ο νεαρός Ρουμάνος πατέρας του μη ξέροντας σε ποιον να απευθυνθεί και να κοινοποιήσει τον θάνατο του παιδιού του, το μετέφερε νεκρό στην Αστυνομία (Τροχαία) Λεμεσού.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί για να εξετάσουν τις αιτίες, αλλά και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες επήλθε ο θάνατος για το άτυχο αγοράκι. Έγινε έρευνα στον χώρο διαμονής του Ρουμάνου, ο οποίος είναι διαζευγμένος και φρόντιζε το παιδί του με την βοήθεια συγγενών του.

Αποκλείστηκε εξ αρχής κάθε ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ προκαταρκτικά δεν διαπιστώθηκε ότι το άτυχο αγοράκι μεγάλωνε σε αντίξοες συνθήκες, ή προκλήθηκε ο θάνατός του από πράξεις αμέλειας, ή ολιγωρίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top