Ανατριχιαστικό: 18χρονος σκότωσε τη γιαγιά του για να της πάρει… 25 ευρώ!

Άλλοι τέσσερις συμμετείχαν στο στυγερό έγκλημα στο Νέο Ηράκλειο

Ανατριχιαστικό: 18χρονος σκότωσε τη γιαγιά του  για να της πάρει… 25 ευρώ!
Μία ανατριχιαστική «λεπτομέρεια» αποκάλυψε η εξιχνίαση της δολοφονίας 75χρονης Ελληνίδας στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.Η 75χρονη βρέθηκε νεκρή το πρωί της 3-12-2012, φιμωμένη και δεμένη στο υπνοδωμάτιό της και σε προχωρημένη σήψη.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα δράστες είναι πέντε άτομα και ανάμεσα σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται ο 18χρονος εγγονός της! Το κίνητρο της ανθρωποκτονίας ήταν η ληστεία, την οποία αποφάσισε και οργάνωσε ο 18χρονος, με τη συνδρομή και βοήθεια του 20χρονου επίσης Έλληνα, ο οποίος του συνέστησε και τους υπόλοιπους δράστες, έναν 34χρονο και μία 25χρονη, υπηκόους Αλβανίας και έναν ακόμη Έλληνα, ηλικίας 24 ετών.
Οι τρεις Έλληνες συνελήφθησαν χθες το πρωί στην Αθήνα, ενώ οι δύο αλλοδαποί στη Λευκάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκάδας.

Οι δράστες μετέβησαν όλοι μαζί στην οικία του θύματος και κατά το χρόνο που ερευνούσαν τους εσωτερικούς χώρους για χρήματα ή τιμαλφή, έδεσαν και φίμωσαν την ηλικιωμένη, με αποτέλεσμα το θάνατο της. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους από το διαμέρισμα αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των… 25 ευρώ!
Οι τέσσερις συλληφθέντες δράστες (ανάμεσα στους οποίους και ο 18χρονος εγγονός της άτυχης γυναίκας) κατηγορούνται για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, κατά συναυτουργία καθώς και της ληστείας κατά συναυτουργία, ενώ ο πέμπτος (ο 20χρονος) για το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας σε ληστεία, κατά συναυτουργία.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

​​​​​​ Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top