Ηλεία: "Ψώνισαν" πλαστά ευρώ και ήρθαν να τα πουλήσουν!

Ήθελαν να τα πλασάρουν στην αγορά

Ηλεία: "Ψώνισαν" πλαστά ευρώ και ήρθαν να τα πουλήσουν!
Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκονται τρεις ΡΟΜΑ ηλικίας 44, 31 και 30 ετών που συνελήφθησαν μετά από έλεγχο για κατοχή πλαστών χαρτ��νομισμάτων.
Συγκεκριμένα οι τρεις ΡΟΜΑ βρέθηκαν να κατέχουν εκατό χαρτονομίσματα των 20 ευρώ όλα πλαστά.

Οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια ελέγχων σε μπλόκα που έχουν στηθεί σε πολλά σημεία του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου της Ηλείας, σταμάτησαν για έλεγχο και το αυτοκίνητο που επέβαιναν οι τρεις ΡΟΜΑ στην Ε.Ο. Πατρών – Πύργου στο ύψος της Αμαλιάδας.

Οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο και βρήκαν στην κατοχή τους τα 100 χαρτονομίσματα που όμως τα δεδομένα που είχαν μπροστά τους, καταδείκνυαν πως ήταν πλαστά. Έτσι με μια πιο προσεκτική ματιά έγινε αντιληπτό αυτό το γεγονός, ενώ και οι ίδιοι λίγο αργότερα, αποκάλυπταν τι είχε συμβεί.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι δράστες είχαν «αγοράσει» τα χαρτονομίσματα από την Αθήνα, προκειμένου να τα «πλασάρουν» στην αγορά της Ηλείας και να αποκομίσουν σημαντικό όφελος.

Για το περιστατικό αυτό αναμένονται περισσότερες ανακοινώσεις σήμερα από την Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top